Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΣΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύε...


Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύει πόσο άθλιο και ανθελληνικό είναι το κράτος μας, αλλά και οι διεθνείς φορείς που καπηλεύονται το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το γελοίο και αφελληνισμένο πολιτικό μας σύστημα έχει μοναδικό στόχο να συντρίψει πνευματικά τον Ελληνικό λαό. Όποιος πει έστω και μία λέξη για τους λαθρομετανάστες διαπομπεύεται ηθικά και εξοντώνεται ουσιαστικά.

Δυστυχώς, στη χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα – ένα πνεύμα που εξύψωσε και αποθέωσε την υπεροχή και την ανωτερότητα του Ελληνισμού – κυριαρχούν και κυβερνούν μαρξιστικά κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και της Ρεπούση.

Μέσα σε αυτό το Σύστημα, εξοντώνεται κυριολεκτικά και δι’ ασήμαντον αφορμή, όποιος τολμήσει να εκφράσει διαφορετική άποψη, ακόμα και αστειευόμενος. Εξοντώνονται αθλητές – και κυρίως νέοι άνθρωποι – που αντιστέκονται στο κυρίαρχο κλίμα της παρακμής και αγωνίζονται για να τιμήσουν και να εξυψώσουν μία Ελλάδα που καταρρέει. Αντίθετα αγιοποιούνται διάφορα προκλητικά υποκείμενα, που καθυβρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες προγόνους μας.

Θα ήταν προτιμότερο και σίγουρα πιο τίμιο να ψηφιζόταν νόμος που θα καταδίκαζε σε θάνατο διά δημοσίου λιθοβολισμού όποιον τολμούσε να εκφράσει οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη, από αυτή που έχει επιβάλλει η ανθελληνική εξουσία.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου


-----------------------------

4 σχόλια

  1. Πότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία βρήκαν πάλι οι μεταχειρισμένες σερβιέτες της πολιτικής για να στρέψουν αλλού την προσοχή των Ελλήνων, επειδή τα 11.5 δις που απαιτούν οι εξουσιαστές τοκογλύφοι θα "τσούξουν" πολύ!!!!!!!!! Αμα κλέψεις ένα εκατομμύριο ευρώ γίνεσαι κρατικοδίαιτος κηφήνας σε κάποια "κρατική" υπηρεσία. Αν πείς κάτι για τους εισβολείς κάφρους που καταδυναστεύουν την πατρίδα σου, θεωρείσαι "ρατσιστής" και (προς το παρόν) εξορίζεσαι!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας. Άκου εκεί ανθελληνική εξουσία τα πουσταριά της τρόϊκας. Φτου σας που θα πείτε τον προδοταρά, τον βατραχέλο, τον κουρέλη, ανθελληνική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε εκμεταλευτητε την Παπαχρηστου τωρα για να δηλωσετε ποσο Ελληναραδες εισαστε .

    Σιγα ρε μην σκισετε κανενα καλτσον .

    Την πατησε αδικα δεν μπορεσαν να το καλυψουν στα γρηγορα και βρεθηκε εκτεθειμενη δυστυχως η κοπελλα.

    Απο αυτο το σημειο μεχρι να εκδηλονονται οι Ελληναραδες για την Παπαχρηστου μονο εκμεταλευση ειναι της ατυχιας της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.