Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Το δραστηριοποιούμενο στα βόρεια της Συρίας PYD (Κουρδική οργάνωση) υπαινίχθηκε πως αν μπει η Τουρκία στην περιοχή θα τρέξει πολύ αίμα Ο...


Το δραστηριοποιούμενο στα βόρεια της Συρίας PYD (Κουρδική οργάνωση) υπαινίχθηκε πως αν μπει η Τουρκία στην περιοχή θα τρέξει πολύ αίμα
Ο Μουχιντίν Σεϊχαλί μέλος του δεκαμελούς ¨Ανώτατου Κουρδικού Συμβουλίου¨ που συναντήθηκε με τον Μπαρζανί, μίλησε από το γραφείο του στο Χαλέπι στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ.
Ο Σεϊχαλί απέρριψε τον ισχυρισμό που συζητείται στην κοινή γνώμη πως ¨ιδρύεται Κουρδιστάν¨ αλλά ισχυρίστηκε πως σε περίπτωση επέμβασης της Τουρκίας η περιοχή θα μετατραπεί σε λίμνη αίματος.
¨ΕΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ¨
Το Ανώτατο Κουρδικό Συμβούλιο που ιδρύθηκε με την συμφωνία της Ερμπίλ και τις προσπάθειες του Μπαρζανί, αποτελείται από 5 μέλη ¨Εθνικής Βουλής¨ και πέντε μέλη του PYD.
Ο Μουχιντίν Σεϊχαλί μέλος του δεκαμελούς ¨Ανώτατου Κουρδικού Συμβουλίου¨ που κατέλαβε τις κουρδικές περιοχές δηλώνει : Εμείς καταλάβαμε τις κουρδικές περιοχές (Αφρίν, Κομπάνι, Αϊνέλ, Αράπ, Κάμισλι) χωρίς να πολεμήσουμε. Η διοίκηση του Άσαντ ήταν απελπισμένη και αδύναμη. Δεν είχε απομείνει κάποια εξουσία εδώ, Εμείς ήμασταν εδώ και γεμίσαμε αυτό το κενό¨.

tourkikanea.gr

1 σχόλιο

  1. DEN TOYS FOBIZOYN TOYS TOYRKOYS OI APEILES EMPROS TOYRKOI MPEITE MESA KAI DEIKSTE STHN YFILIO POSO POLEMISTES TOY KOLOY EISTAI KAI OXH MONO STHN KYPRO POY SYNEXEIZETE NA SKOTONETE ATXOOYS ANTXROPOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.