Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Ο ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...!!! ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΕΩΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ...!

Eλάχιστες, βασικά τις απολύτως τυπικές, αποστρατείες αποφάσισε το ΣΑΓΕ επιβεβαιώνοντας ότι δεν επρόκειτο να "ανοίξει μύτη" στι...


Eλάχιστες, βασικά τις απολύτως τυπικές, αποστρατείες αποφάσισε το ΣΑΓΕ επιβεβαιώνοντας ότι δεν επρόκειτο να "ανοίξει μύτη" στις ΕΔ αν δεν υπήρχε η σύγκρουση των δύο σκληρών κομματικών του "πράσινου" Κ.Ζιαζιά από την πλευρά της στρατιωτικής ηγεσίας και του υφυπουργού Π.Καράμπελα από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας.

Με την συμμετοχή του νέου Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνη για τον οποιο ακούγονται τα καλύτερα λόγια σε ότι αφορά την επιχειρησιακή του κατάρτιση και τους χρόνους διοίκησης που έχει, καμία άλλη αλλαγή αντιστρατήγου δεν έγινε και πως να γίνει; Στο πραξικόπημα Παπανδρέου-Μπεγλίτη την 1η Νοεμβρίου αποκεφαλίστηκαν όλοι για να γίνει Α/ΓΕΣ ο Κ.Ζιαζιάς. Τώρα απλά δεν υπάρχουν ώριμοι αντιστράτηγοι!

Από εκεί και πέρα όπως γράψαμε από χθες στην ΠΑ νέος ΑΤΑ αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Τουρνάς, πρώην υπάρχηγός ΓΕΣ. Στη ΔΑΥ,τοποθετείται ο Βαίτσης που κάποια στιγμή επαιξε και για ΑΤΑ. Αποχωρούν από το ΠΝ οι Κάτσαρης (ΣΝΔ), Κρημιώτης (Μηχανικός), Ζώτος (Οικονομικός), Μαντίδης (Υγειονομικό) Αντιναύαρχοι γίνονται οι Μαζαράκης,Αποστολάκης και υποναύαρχοι οι Παππάς, Θεοδοσίου, Μποϊλές, Χρηστιάς.

Η αναστάτωση που έφερε ο παραίτηση Κ.Ζιαζιά (εστω και αν πάρουμε την "καλή" εκδοχή ότι επρόκειτο περί "καπρίτσιου" και προσωπικής διαφοράς με τον Π.Καράμπελα, ζημιωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό των Ε.Δ.. Δυστυχώς το πραξικόπημα Παπανδρέου-Μπεγλίτη θα το πληρώνουν για πολλά χρόνια οι Ένοπλες Δυνάμεις...  defencenet.gr


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.