Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: OI ALHTES... ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ!

ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ...


ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER; ΠΟΣΟ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ; ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ;;;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ... ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!



-----------------------------

27 σχόλια

  1. ξευτιλες ψευτοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτε καλά ρε;;;; Με ποιο δικαίωμα ακυρώνετε τους κόπους μιας ζωής ενός αλητή;;; Τέτοια ''δημοκρατία'', να τη χαίρεστε, αλήτες!

    Βούλα, όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου κορίτσι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθάρματα της Ο.Ε., βάλτε τη δημοκρατία σας εκεί που ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βούλα, στις καρδιές μας θα είσαι πάντα πρώτη. Μην ακούς κανέναν και μη ζητάς συγγνώμη, δεν φταις.

    Σ' αγαπώ πολύ και θα σε στηρίζω μ' όλη μου την ψυχή!

    Λ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι πρεπει μπραβο κ.σαμαρα.αντι να εχετε κλεισει μεσα απο εποχης καραμανλη ολους τους προδοτες,κλεφτες,απατεωνες και δοσιλογους,δινετε θαρρος στους λαθρο να την πεφτουν και να δολοφονουν,βιαζουν,ληστευουν ελληνες,ανευ φοβου και παθους.δεν μπορειτε να κρυφτειτε πια.ειστε εκτελεστικα οργανα ξενων κεντρων αφελληνισμου της χωρας και πρεπει ολοι,ανεξαρτητου κομματος να δικαστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Τ Ω Ρ Α!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αποχωρήσει όλη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αν γυρίσουν τη ΒΟΥΛΑ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βούλα ήμεθα μαζί σου. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν έχω πιά καμιά αμφιβολία πως οι κουμμουνιστές εχουν αμετακίνητο στόχο να επιβάλλουν με τις πράξεις τους βαθύ εθνικό διχασμό και να οδηγήσουν την χώρα σε νέα καταστροφή.Οι κουμμουνες εχουν την στοχευση τους, οι χαζοδεξιούληδες της νδ , καταλαβαίνουν ή όχι που οδηγούν τα πράγματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τετοια αποφαση χωρις να την καλεσουν σε απολογια, να την ακουσουν τουλαχιστον, ουτε στο πιο φασισιτικο καθεστώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εεε βεβαια μην θιξουμε κανα λιγδιαρη εγκληματια λαθρο και μας παρεξηγησουν...
    Δεν ντρεπεστε λιγο ανθελληνες που το παιζετε και προοδευτικοι δημοκρατες...
    Οσο για σενα Βουλα , κακως ζητησες συγνωμη γιατι απλα ειπες την αληθεια.
    Κανονικα θα επρεπε ολοι οι αθλητες μας , μετα απο αυτην την αδικη ανακληση, να γυρισουν πισω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει όλη μας να σταθούμε δίπλα στην Βούλα μπράβο Ελληνίδα!!Η Χ.Α να πάρει ελαμεσα θέση να γυρίσει όλη η αποστολή πίσω δεν μπορεί η κάθε ανθελληνική προπαγάνδα πλεων να περνάει! όλοι τώρα μαζικά σε όλα τα σιτε για υποστήριξη η αναρχοκουμουνιστικη τρομοκρατία πλέον δεν θα πέραση ΕΜΠΡΌΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ισίδωρε λαμόγιο!!! δώσε ρε κερατά το εκατομμύριο (και όλα τ'άλλα που έκλεψες) πίσω και μετά "παίχτο" πρόεδρος της ΟΕ.!!!!!! σκατολαμόγιο που σου έθειξαν τους κάφρους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξυλο στους ντοπιους ανθελληνες και οποιοδηποτε ξενο βλεπετε μπροστα σας,ανα πασα στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σκεφτηκε η αριστερα οτι υπαρχει κυνδυνος να κερδισουμε μεταλλειο ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , οτι χειροτερο για αυτους τετοιες εποχες !!

    (να παρουμε κανενα κουβα μεταλλεια παλι, να βγει ο κοσμος και να φωναζει :ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και να παρει η ΧΡ. ΑΥΓΗ κανενα 37% ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !! ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ - μπας και ακουσατε και κανεναν αλλο επικυνδυνο για μεταλλειο αθλητη να λεει τιποτα για μαυρους ???εστω και ανεκδοτο πχ ηταν ενας γερμανος , ενας μαυρος και ενας Ελληνας ???
    οτιδηποτε... )

    Πρεπει να χωνεψουμε οτι ειμαστε η μικρη φτωχη ασημαντη ταπεινωμενη πολυπολιτισμικη Ελλας και πρεπει να συμπεριφερομαστε στην νεα αραπο-αρχουσα ταξη που μας κουβαλησαν οι σωτηρες και τα ντοπια τσιρακια τους με σεβασμο. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ (σχεδον)ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΡΤΕ ΤΟ...


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φοβηθηκαν οι προδοτες μην παρει μεταλλιο και την εδιωξαν.Με μπροσταρη το κομμα του Κ.Ι.Σ την ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπίλυ τα λες ωραία. Εγώ να πω να πάνε να πηδηχτούν με τους αγαπημένους τους αράπηδες οι βρωμεροί ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. OPOS TO 2004 ME KENTERI KAI THANOU TORA ME TH BOULA NA MHN PAROUME METALIO. GIA AUTA TA REMALIA TO KALYTERO EINAI NA PAIRNEI METALIO O KATHE MAYROS BOLT H AMERIKANOS KAI NA TON EKTEIAZOUME. AISXOS TO KORITSI MAS, EIPE THN ALHTHIA GIA TOUS OMOIOUS TOUS AN TA ELEGE GIA ELLHNES TOTE DEN THA GINOTAN TIPOTA. APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φαίνεται οι φωτογραφίες με την γαλανόλευκη ενόχλησαν πολλούς και πολύ,θα τα ξαναπούμε όμως, δεν τελειώσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΛΑΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ..ΕΓΕΡΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μπορώ να καταλάβω είπε τους Αφρικανούς Αφρικανούς η οχι;Αυτό ειναι βρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτα απ΄όλα το σχόλιο δεν ήταν ρατσιστικό.
    Δεύτερον οι Ολυμπιονίκες αντί να δείξουν κατανόηση έβγαλαν μια γλοιώδη ανακοίνωση (την οποία τους την έδωσαν έτοιμη από τα γραφεία του τσίριζα γιατί οι ίδιοι αμφιβάλλω αν ξέρουν γραφή και ανάγνωση), που "αποκεφαλίζουν" το 23χρονο κορίτσι.
    Μιλάμε για μια κοπέλα που έχει αφιερώσει παραπάνω απ΄τη μισή της ζωή στον πρωταθλητισμό και κάποιοι με το έτσι θέλω την αποκλείουν. Αυτό ονομάζεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των Ελλήνων.
    Θα πρέπει τα ΟΛΑ τα μέλη της Ολυμπιακής μας ομάδας να απαιτήσουν την ανάκληση αυτής της άδικης απόφασης απειλώντας με αποχή. Σήμερα έγινε στη Βούλα αύριο θα γίνει σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Βούλα! Εσένα στηρίζει όλη η Ελλάδα, εκτός κάποιων προοδευτικών τερψίπρωκτων. Φουκαριάρα, πώς να δεις προκοπή μέσα στην κιναιδοκρατία που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ.......... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βούλα σε παρακαλώ μην ξαναζητήσεις "συγγνώμη" . Το σχόλιό σου κάθε άλλο παρά ρατσιστικό ήταν . Δεν προσέβαλες κάποιον face to face , ούτε έθιξες κάποιον συναθλητή σου , απλά είπες την αλήθεια για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης που μαστίζει την χώρα μας . Αλλά , όπως βλέπεις , έθιξες τους αφρικανούς "επιβήτορες" των φοροφυγάδων , των κλεφταράδων , των μασκαράδων , των κλεφτοκοττάδων , των στραπατσάδων και των αληταράδων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής , που ακριβοπληρώθηκαν από τον εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό για να διασύρουν διεθνώς την χώρα μας ! ΄Ελληνες ξυπνάτε , οι ντενεκέδες οι ξεγάνωτοι αποφάσισαν να μας ξεπαστρέψουν ως κράτος και ως φυλή . Δεν δίστασαν οι ρεμπεσκέδες να αποκλείσουν μια πανάξια αθλήτρια , για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις αυτών που επιβουλεύονται την αξιοπρέπεια της Ελλάδας μας ! Απάνω τους να τους γδάρουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.