Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ... ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλού έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter : «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλού έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter : «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».
Ηδη στα social media έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα είναι πολλά τα μηνύματα εκείνων που ζητούν από την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή να μην επιτρέψει στην Παπαχρήστου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Το ίδιο γίνεται και στα ψευτοπροοδευτικά sites οπου οι οπαδοί του Σύριζα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίζουν την ελληνόψυχη αθλήτρια..

eglimatikotita.gr

24 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ!!ΣΩΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο άδικο είχε δηλαδή και τους πείραξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είπε. Ψέματα είναι; Και στο κάτω κάτω της γραφής τι κακό έχει το σπιτικό φαγητό; Μήπως οι θολοκουλτουριάρηδες προτιμούν από ετοιματζίδικα; Τα παίρνουν μήπως από κάποιες αλυσίδες γρήγορου φαγητού; Ας μας απαντήσουν. Κάτι κρύβετε πίσω από τη λύσσα που τους έπιασε εναντίον της κουκλάρας αθλήτριας. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που βρίσκεται το ρατσιστικό στοιχείο αναρωτιέμαι; Μειώνει τους μαύρους; Υποστηρίζει την ανωτερότητα κάποιας φυλής; Δηλώνει την προτίμηση της μόνο στην ελληνική φυλή για λόγους διατήρησης και εξέλιξης της (που αυτό και μόνο αυτό αποτελεί τον αυθεντικό ορισμό του φυλετισμού - ρατσισμού); H μήπως μίλησε για ευγονισμό και δεν το αντιλήφθηκα; Ένα απλό αστείο έκανε η κοπέλα που θα μπορούσε να περιλαμβάνει μαύρους, λευκούς, κινέζους, γερμανούς, εβραίους και οτιδήποτε άλλο. Το χειρότερο είναι ότι όρμησαν να καταστρέψουν την καριέρα μιας αξιόλογης αθλήτριας μόνο για ένα αστείο (και όχι ρατσιστικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι καν ρατσιστικο το μηνυμα. Α ρε αχρηστοι καραγκιοζηδες να δουμε μεχρι που θα το παρετε γελοια αποβρασματα. Η κοπελα απλα αστειευτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρωταθλήτρια είναι πολυ Ελληνίδα για να αντιπροσωπεύει στους Ολυμπιακούς μιά χώρα ,που το 1/3 του πληθυσμού της αποτελείται απο πολυεθνίες! Έτσι σκέφθηκαν και αποφάσισαν οι εξολοθρευτές του Ελληνικού έθνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ελλάς το μεγαλείο σου που τελειωμό δεν έχει" είπε ο ποιητής. Παραφράζοντας αυτά θα γράψω: "Ελλάδα οι μαλα@@ες των σύγχρονων ελλήνων που τελειωμό δεν έχουν". Βρε ψευτοκουλτουριάριδες, πες λοτι την απέλεισαν την πρωταθλήτρια από τη συμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εσείς τι θα κερδίστε; Ψευτοδημοκράτες και τσάτσαλα του όποιου προοδευτικού ρεύματος, πουλημένοι Αει στην ευχή της Παναγίας. Κάντε κάτι σωστό καμμιά φορά. Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστος Α. Γιανναράς25 Ιουλίου 2012 στις 5:03 μ.μ.

    Κρίμα!!!!!!!!! Δηλαδή στερήσαμε από την κοπέλλα την δυνατότητα να αγωνιστεί διότι έχει διαφορετική άποψη; Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων ακόμα μια φορά!!!! Γιατί δεν βάζουν φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις απόψεις τους για τους μετανάστες; Καλά να πάθουνε διότι οι κυβερνούντες αντανακλούν το επίπεδο μας ως λαός - εμείς του ψηφίζουμε. Τραγικό αλλά εμείς τους βάζουμε να διοικούν με αυτό τον τραγικό τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εγραψε κατι κακό η κοπέλα .. Αλλωστε γιατί υπάρχουν τόσα ανέκδοτα με μαύρους , Ποντιους , Εβραιους και αλλων ειδων εθνικότητες? Αν είναι ετσι ας απαγορευτούν τετοια ανεκδοτα !

    Μπραβο κοπελάρα μου εισαι Ελλαδαρα και μην μασας !
    Η Ελλάδα ανηκει στους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι ο "πρόεδρος" της (ο θεός να την κάνει) "ολυμπιακής επιτροπής" που απέκλεισε το κορίτσι;;;; το λαμόγιο που "ξεχασε" να δηλώσει το εκατομμύριο που φυγάδευσε στο εξωτερικό;;;;;; Καλά ρε ξεφτίλες!!!!!! έχετε απωλέσει κάθε μέτρο!!!!! εννοια σας όμως. Ο καιρός που θα σας κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος πλησιάζει προδότες!!!! λίγη υπομονή ακόμα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μορφωθείτε, ανοίξτε τα μυαλά σας κ αφήστε όλα αυτά τα νοσηρά που τα υποστηρίζετε κιόλας, τότε θα έχετε πραγματικά ελληνική καρδιά κ μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μια ζωη καθικια!!! μια ζωη !! ρε δεν αλλαζουμε με τιποτα!και μετα σου λεει ον αλλος δημοκρατια εχουμε! τρομοκρατια και σκατα στα μουτρα μας!λεμε την γνωμη μας δυνατα και τρωμε φαπες! αι σιχτιρ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι για να γίνει κράτος και να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια από τους αλήτες, πρέπει να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή. Είνι το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι άλλοι είναι γελοίοι. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΟΕΟ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ω ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ Η ΦΑΥΛΟΤΙΤΑ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΛ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΓΟΛΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΤΣΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗ Η ΕΟΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΓΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΩΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΘΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ Η ΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ. ΑΣ ΘΥΜΙΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΠΟΣΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΖΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΕ ΕΠΩΝΙΜΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΚΥΡΙΟΙ,ΚΟΥΒΕΛΑ, ΚΑΠΡΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΞΑΝΑΣΚΕΥΘΗΤΕΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΚΑΙ Ο ΝΩΩΝ ΝΩΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΝΗΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΠΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ....ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΔΙΑΒΗΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ?
    -ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΒΕΛΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!
    -Α ΡΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ,ΒΡΑΧΟΙ ΗΘΙΚΗΣ,ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://youtu.be/D90D9uTivbc
    ΖΑΜΠΕΤΑ ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to tweeter tis einai pseftiko kai kapoioi alloi egrapsan auta gia na tin ekthesoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ΡΕ βελουχιωτης που σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ανεγκεφαλη εξουσιαστικη νομενκλατουρα απανευρε την ευαισθησια της, αμα τη εμφανησει των Αιγυπτιακων κωνωπων ,των οποιων η Κα Παπαχρηστου προσεβαλλε τις διαιτητικας τους προτιμησεις,την οποιαν ειχε απωλεσει μπροστα σ᾽αυτην την ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΝ καταρευσην της οποιας κυριος υπαιτειος ηταν αυτη....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ποσο βουρλα ειναι οι ανθρωποι. καλο ηταν το αστειο και εξυπνο.δεν ρατσιστικο το σχολιο αλλα λεει την αληθεια. αφορμη ομως ψαχνουν κατι λαμογια. να τους χαιρομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΞΩ ΟΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΩ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣΚΟΥΠΙΔΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.