Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ... ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα της Τουρκίας, ο DOGUS Holding A.S, αν...

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα της Τουρκίας, ο DOGUS Holding A.S, ανακοίνωσε την πρόθεση του να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ.
Η πρόθεση του τουρκικού Ομίλου γνωστοποιήθηκε μέσω εγγράφου του Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται έγκριση από το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.
Οι 4 μαρίνες έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που έχει σήμερα στην Τουρκία.

isthmos.gr

3 σχόλια

  1. καλη μαγκια ! αντι να χωσουν δισ για αποβατικα αγοραζουν μαρινες !

    Ετσι και χρημα κερδιζουν και οταν θα κανουν ντου θα δηλωσουν οτι ειναι τουριστες που πανε με τα σκαφη τους κρουαζιερα και θα μπουκαρουν ανενοχλητοι απο κει ...

    Σε μια χωρα απυθμενης βλακειας πολιτικων και δημοσιων υπαλληλων ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ειναι αρμοδιος να σκεφτει οτι ο αποβατικος στολος με χιλιαδες ανδρες που δηλωσαν οι μογγολοι οτι ειναι κρουαζιεροπλοια που πηγαινουν μεσα των μαρινων ΤΟΥΣ μαθητες για διακοπες στην Ελλαδα και για ελληνοτουρκικη φιλια ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...

    Οι δε βλακες δημαρχοι των περιοχων σιγουρα θα ειναι ετοιμοι για δεξιωσεις κλπ.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΙΛΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΜΠΙΛΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ."

    Εχεις απολυτο ΔΙΚΑΙΟ !!!!!!!!!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.