Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ... ΓΑΖΕΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Και το όνομα αυτής: Κατερίνα Καλαγκμπόρ! Ήταν από τις παρουσίες που συζητήθηκαν ήδη πριν τις εκλογές αφού εθεάθη ως εκλογική αντιπρόσωπος ...

Και το όνομα αυτής: Κατερίνα Καλαγκμπόρ! Ήταν από τις παρουσίες που συζητήθηκαν ήδη πριν τις εκλογές αφού εθεάθη ως εκλογική αντιπρόσωπος στον Άγιο Δημήτριο με το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της έχουν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας ουκ ολίγες φορές για τα πλούσια προσόντα τους, με ημίγυμνες φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε πολλά περιοδικά.

Δεν ξέρουμε βέβαια τι μήνυμα θέλει να μας περάσει ο Πάνος Καμμένος με αυτή την επιλογή. Όσοι τον ψήφισαν ξέρουν καλύτερα φαντάζομαι!

gkaratheodoris.blogspot.gr

------------------------------------------------

17 σχόλια

  1. θελει ο καμμενος να κρυφτη μα η σοκολατα δεν τον αφηνει!
    μονο στη ΧΑ να μη δουμε γαζελες αλλιως θα παρουμε τα βουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοιώς μας τά ΄λεγες καημένε Πανούλη κι αλλοιώς μας τα παρουσιάζεις ! Τί έγινε , μας τελειώσανε οι Ελληνοπούλες και είπαμε να μπασταρδέψουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=5tw8z8OnQwE&feature=player_embedded&fb_source=message Η αδερφή της είναι καλύτερη. Πως ξέφυγαν από τον Καρατζαφέρη περίεργο? Πάντως ο Πανουλης βρίσκεται σε καλό δρόμο, στο δρόμο που χάραξε ο τηλεπρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αηδία... Μόνο για σοκολάτα είναι ωραίο αυτό το χρώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μυνημα του καμμενου ειναι οτι αν εισαι λαθρο αλλα ετσι , ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ .
    Τι πρασινες καρτες και σαχλαμαρες , με τετοιες βυζ..ρες η καθε γραφειοκρατεια λυγιζει..
    Με τετοιες φλογερες παρουσιες και με τετοιο αρχηγο ειναι να μην καουν ??
    (Εδω καηκε ο κολοτουμπας με λιγοτερα..)
    Ειναι και απο καλιτεχνικο σοι οι αραπινες -ξαδελφες του ηθοποιου που επαιξε με την τζουλια .

    Παντως το μυνημα που δεχομαι εγω οτι περναει ειναι το εξης :
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ , ΑΝΑΧΩΜΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΒΑΖΩ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΖΑΓΚΟΥΓΚΟΥ
    ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΗΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΑ ΦΑΣΟ , ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ??? ΕΛΛΗΝΕΣ??


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑς ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΟΨΙΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΖΕΛΑ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕ ΓΡΑΨΑΡ@@@ΔΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΑΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΡΑΨΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόσεξε γιατί Καμμένος-Μιχαλολιάκος μπορεί να κονταροχτυπηθούν για τη διαδοχή του τηλεπροέδρου... Ποντίκια τροκτικά και αρουραιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ (ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ή ΟΧΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ...) Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΙΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ.
    ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή τον Σοφοκλή Σχορτισανίτη να τον διώξουμε από την Εθνική; Άλλο το Αίμα και άλλο το δέρμα...

    Περδίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΤΥΠΙΣΑ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;;
    ΟΕΟ
    ΜΠΟΥΛΗ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να βάλει και μία..κινέζα για ταμεία του Μπάς και αδυνατίσει ΄τρώγοντας ριζότο και πιλάφι Μπάς και χάσει κανέναν κιλό αυτό το ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ που έτρωγε χαβιάρι γαρίδες σολομούς και αστακομακαρονάδες και ένα βόδι ψητό για πρωινό σάν βουλευτής που είναι επι δεκαετίες..ρε τον ξεφτίλα ΜΑΥΡΗ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΣ Α ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TI KATANTIA EINAI AYTH? ΑΙΩΝΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΩΒΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ". ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΚΟΠΕΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.