Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ... ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εργασίες στο στρατόπεδο ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ με τις μεταφορές κρεβατιών, διαρρύθμισης χώρων κλπ κι εκεί που...


Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εργασίες στο στρατόπεδο ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ με τις μεταφορές κρεβατιών, διαρρύθμισης χώρων κλπ κι εκεί που τίποτα δεν «κινούταν» και η απογοήτευση ήταν εύλογη στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στους καταστηματάρχες.
Όπως ήδη αποκαλύψαμε αποκλειστικά από το μπλόκ του «Μ» την περασμένη Παρασκευή, το Κέντρο Εκπαίδευσης οπλιτών στο Στρατόπεδο Σταυρούπολης θα εκπαιδεύει τους νεοσύλλεκτους στη Β’ φάση.

Μάλιστα έρχονται μέχρι τέλη Ιουλίου οι πρώτοι 50 οπλίτες, που στη συνέχεια θα αυξηθούν σημαντικά αφού θα αγγίξουν τους 200.

Αυτό σημαίνει ότι ξαναζωντανεύει η Σταυρούπολη, γεγονός που έκανε όλους τους κατοίκους ιδιαίτερα χαρούμενους και ικανοποιημένους.

Σύμφωνα με «ΤΟ EΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» προβλέπεται η ανάθεση εκπαιδευτικού έργου στους Σχηματισμούς με τη δημιουργία 16 Πτερύγων Εκπαίδευσης Στελεχών σε Ημιενεργές Μονάδες στην περιοχή της ΑΣΔΕΝ και στην περιοχή του Δ΄ Σώματος Στρατού.
Παράλληλα, στις προτεραιότητες του υπουργείου έχει περιληφθεί, επίσης, η κατάταξη των νεοσυλλέκτων που κατάγονται από νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου σε κέντρα εκπαιδεύσεως που θα λειτουργήσουν στη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και τη Ρόδο.
Οι Πτέρυγες Εκπαιδεύσεως του Έβρου και των Νήσων θα λειτουργούν περιοδικά (3-4 φορές το χρόνο), με πολλά οφέλη τόσο για το στρατό Ξηράς όσο και για τις τοπικές κοινωνίες”.

 Το ερώτημα είναι από ποιον έχουν δοθεί αυτές οι διαβεβαιώσεις; Από τον Δ.Αβραμόπουλο,τον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ Φ.Φράγκο ή τον νέο ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι αν ο τελευταίος έχει "κληρονομήσει" το θέμα τι θα πράξει; "ΜΑΧΗΤΗΣ"

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.