Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΤΕΨΤΕ... ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!!

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές με τα μαχαίρια που είχαν χτυπήσει δύο φορές τον περασμένο Απρίλιο στον Αχινό του δήμου Στυλίδας. Σύμφων...

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές με τα μαχαίρια που είχαν χτυπήσει δύο φορές τον περασμένο Απρίλιο στον Αχινό του δήμου Στυλίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiastar.gr οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που έκαναν εκτεταμένη έρευνα για την υπόθεση όλο αυτό το διάστημα, έχουν προχωρήσει ήδη σε 3 συλλήψεις νεαρών Αλβανών που ζούσαν και εργάζονταν στην περιοχή ενώ αναζητούν έναν ακόμη. 


Διαβάστε την παρακάτω είδηση από τις 29 Απριλίου που αφορά την δράση των αλαβανών:


Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στην Κουβέλα του δήμου Στυλίδας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Περίπου στις 10 δέχθηκαν την επίθεση τριών άγνωστων ανδρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και φορούσαν φόρμες σκούρου χρώματος. Οι δράστες πλησίασαν αρχικά την γυναίκα, που βρισκόταν στην βεράντα και βάζοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της την ακινητοποίησαν και άρχισαν να ζητούν χρήμματα και τιμαλφή. Ο σύζυγός της όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί προσπάθησε να αντιδράσει οι ληστές όμως του επιτέθηκαν και δεν του άφησαν κανένα περιθώριο.
Με την απειλή του μαχαιριού τους πήραν μεγάλο χρημματικό ποσό, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός. Στην περιοχή βρίσκεται και αυτή την ώρα μεγάλος αριθμός αστυνομικών που κάνουν εκτεταμένες έρευνες χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ίχνος των τριών ληστών.

Είναι η δεύτερη φορά που κάτοικοι της Κουβέλας πέφτουν θύματα ληστών οι οποίοι μάλιστα ακολουθούν την ίδια μέθοδο. Η πρώτη ληστεία είχε γίνει στις 16 Απριλίου την Δευτέρα του Πάσχα.

Οι κάτοικοιι και οι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών είναι πλέον ανάστατοι αφού φοβούνται ακόμη και να πάνε στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.