Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙ, ΕΝΩ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΗΜΑτοδότης._ Μετά την εκλογική του αποτυχία, ο κ. Στ. Μάνος αποσύρεται, κατά δήλωσή του, από την πολιτική και παίρνει οριστικό διαζύγιο ...


ΒΗΜΑτοδότης._ Μετά την εκλογική του αποτυχία, ο κ. Στ. Μάνος αποσύρεται, κατά δήλωσή του, από την πολιτική και παίρνει οριστικό διαζύγιο από τον πολιτικό σύντροφό του κ. Θ. Τζήμερο με τον οποίο είχε συνεργασθεί στις εκλογές: «Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, δεν πρόκειται να έχω καμία ανάμειξη στο μέλλον, δεν ασχολούμαι πλέον, αφού ο λαός εν τη σοφία του δεν με θέλει», δηλώνει ο κ. Μάνος. Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον ιδρυτή της «Δημιουργίας ξανά!», λέει ότι έλαβε τέλος και να σκεφτείτε ότι ούτε στο γάμο του κ. Τζήμερου πήγε.

***
Ο κ. Τζήμερος, το περασμένο Σάββατο νυμφεύθηκε στο δημαρχείο Ψυχικού τη συνάδελφό του (διαφημίστρια) κυρία Πόπη Δήμα, αλλά ανέβαλαν για τον Αύγουστο το γαμήλιο ταξίδι. Προτεραιότητα του είναι η ανασύνταξη του κόμματος και η ανεύρεση γραφείου με τη βοήθεια και των 25.000 ευρώ που εισέπραξε από την κρατική επιχορήγηση. tovima.gr

5 σχόλια

  1. Χεστήκαμε και η βάρκα γιέρνει!!!!! Δηλαδή και που είχε "ανάμειξη" ο Μάνος με την πολιτική;;;; Από κάτι τέτοιους "ηγέτες" φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!! Όσο για το άλλο "αστέρι" τον Τζήμερο,"και η μυλωνού τον άντρα της, με τους πραγματευτάδες". Σιγά τα ωά!!!!! Άλλο ένα "κατασκεύασμα" των ανθελλήνων που το "σπρώχνουν" στην πολιτική για "καλίτερες μέρες" (μάθανε ότι γαμ@@στε και πλακώσανε και οι γύφτοι). Αλλά σαν επιθετική τριπλέτα του πολιτικού "στίβου" όμως έ;;;; Η "Μπάρτσα" της πολιτικής!!!!ο αφρός του αφρού!!!! Μάνος (ολέ ο πότε μπλέ και πότε πράσινος ταύρος),Τζήμερος (ο γιαχωβάς με το "ακρατο" πρακτοριλίκι) και τρίτος και καλίτερος, Βαλλιανάτος (ο αρχηγός των πουσ@@δων και πρωην "αγαπούλης" του ΓΑΠ)!!! Α ρε κατακαημένε Έλληνα που δεν έμαθες ακόμα να "ψηφίζεις" και περιμένεις από τέτοια "νούμερα" να δει προκοπή η Ελλάδα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΤΡΕΥΗΚΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΩ 10% ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛλΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

    ΛΕΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.