Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

Συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί για σωματεμπορία και άλλοι τέσσερις αλλοδαποί για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής. Αναζητείται ακόμα ένας αλλοδαπό...

Συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί για σωματεμπορία και άλλοι τέσσερις αλλοδαποί για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής.

Αναζητείται ακόμα ένας αλλοδαπός για σωματεμπορία.

Συνελήφθησαν χθες (08-07-2012) στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι και στην πόλη του Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε Ρεθύμνου – Μυλοποτάμου, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας για σωματεμπορία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές (07-07-2012) το πρωί, 16χρονη υπήκοος Βουλγαρίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ότι το προηγούμενο βράδυ οι τρεις ανωτέρω δράστες την εξανάγκασαν, χωρίς τη θέληση της, να συνευρεθεί με τέσσερις (4) αλλοδαπούς άντρες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, οδήγησαν την ανήλικη σε οικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι, όπου εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί με τους τέσσερις αλλοδαπούς ενοίκους, ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν στην οικία της απειλώντας την να μη μιλήσει σε κανένα.

Οι τέσσερις ένοικοι της οικίας (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκαν σήμερα (09-07-2012) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

2 σχόλια

  1. Aν οι δράστες ήσαν Έλληνες, τώρα οι αναρχοάπλυτοι και οι "προοδευτηκούληδες" θα είχαν ξεσηκώσει όλα το φόρουμ μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas exoune gamhsei to katalavenetai; hlikrina h astunomia edw einai axrhsth k as exw patera mpatso.....eiste zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.