Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ FACEBOOK...

Επικυρώθηκε από το εφετείο του Μοναστίρ η ποινή που είχε επιβληθεί σε νεαρό τυνήσιο ο οποίος είχε δημοσιεύσει στο Facebook σκίτσα το...

Επικυρώθηκε από το εφετείο του Μοναστίρ η ποινή που είχε επιβληθεί σε νεαρό τυνήσιο ο οποίος είχε δημοσιεύσει στο Facebook σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.

Τυνησία: Επικύρωση ποινής για σκίτσα του Μωάμεθ στο Facebook
Ο Τζάμπερ Μέτζρι, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτάμιση ετών με την κατηγορία της «διατάραξη της δημόσιας τάξης, πρόκληση προκατάληψης σε τρίτους μέσω των δημόσιων δικτύων επικοινωνίας και προσβολή του ήθους».
Ο δικηγόρος του, στις δηλώσεις του είπε: «Συνειδητοποιούμε τη σημασία που έχει ο σεβασμός των ιερών πραγμάτων, αλλά η κρίση αυτή είναι ιδιαίτερα αυστηρή και δεν είναι συμβατή με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια τόσο σοβαρή απόφαση μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος βασανιστηρίων.
Ο κατηγορούμενος υποφέρει από προβλήματα συμπεριφοράς και υπάρχουν επίσης κοινωνικές συνθήκες που πρέπει να ληφθούν υπόψη¨.
Να σημειωθεί πως άλλος ένα νεαρός κατηγορείτο για τον ίδιο λόγο, ωστόσο πρόλαβε και έφυγε για την Ευρώπη και τα ίχνη του από τότε αγνοούνται.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.