Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!! ΠΩΣ;;; ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... Την πίστη ότι αυτή την φορά ο ΛΑΟΣ θα μπει στη Βουλή εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψή το...

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

Την πίστη ότι αυτή την φορά ο ΛΑΟΣ θα μπει στη Βουλή εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα. «Έμειναν λίγα εικοσιτετράωρα για τις εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε:

«Εμείς πηγαίνουμε με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα. Όσο υποχωρεί ο θυμός, όσο υποχωρεί η οργή, όσο η λογική πρυτανεύει, τόσο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ανεβαίνει. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα είμαστε μέσα στη Βουλή για να ξαναδώσουμε αυτό το άρωμα της ελπίδας μέσα στο Κοινοβούλιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες που είναι εδώ, συντεταγμένοι στον τίμιο και καλό αγώνα».


3 σχόλια

  1. Συμπαθέστατε κ. Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ. Η μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο είναι η αυτογνωσία (το γνώθι σ' ευατόν που έλεγαν οι παπούδες μας). Το να "ψάχνεις" να βρείς αλλού αιτίες της εκλογικής συντριβής σου στις 6/5/2012 είναι εκ των ουκ άνευ. Επειδή καταντήσαμε σ'αυτόν τον τόπο να γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα, ο βίος και η πολιτεία ενός εκάστου εξ ημών και υμών είναι γνωστά ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα του δημοσίου βίου της χώρας. Κανένας δεν σε ζόρισε να υπογράψεις το 1ο μνημόνιο (η υπήρξε κάποιος;;;) αφήνοντας τον "πατριωτικό χώρο" όπωςτον αποκαλείς με ανοιχτό στόμα!! Ουδείς σε ζόρισε να υπογράψεις το "μεσοπρόθεσμο" στηρίζοντας τον ΓΑΠ στην εργολαβία εξαφάνισης της Ελλάδος που είχε αναλάβει. Ουδείς σε ζόρισε (η μήπως κάποιος;;;) να "ουρλιάζεις" για την τοποθέτηση του τραπεζίτη και χαϊδεμένου παιδιού της τριμερούς Παπαδήμου για την "πρωθυπουργία" της παραπαίουσας λόγω εγκλημάτων ΓΑΠ Ελλάδος, "ίνα αποτελειώσει το έργον αυτού". Τα "πρωτοκλασσάτα" στελέχη σου (εσύ τους διάλεξες) αποδείχθηκαν πολιτικοί και εθνικοί νάνοι αλλάζοντας κόμμα όπως αλλάζουν πουκάμισα και ο πολιτικός κατιμάς που μάζεψες (Μπάρμπα, Παπαμιχαήλ κ.α.) επιοικώς είναι για τα μπάζα. Τώρα σου φταίνε άλλοι;;;; Λίγη αυτοκριτική δεν βλάφτει!!!!!!!Υ.Γ. Δεν υπάρχει θυμός. Η πικρή γεύση της προδοσίας μας έμεινε!!!!! Ένας πρωην ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει εκ του πολιτικού τάφου....μικρόφωνο δώστε του γιατί δεν ακούγεται αλλά και ούτε το πιστεύει ο ίδιος! Σπίτι σου τηλεπρόεδρε...πατριδοκάπηλε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΓΛΥΚΗ-ΒΡΑΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ!!!!!...ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.