Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...!!!

Η Τουρκική Birgun φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πεντάστηλο τίτλο « Ο δικός μας πόλεμος είναι για όλους τ...


Η Τουρκική Birgun φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πεντάστηλο τίτλο « Ο δικός μας πόλεμος είναι για όλους τους λαούς της Ευρώπης» και τον υπέρτιτλο « Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, μίλησε μόνο στην Birgun».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ Τσίπρας , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « ο αγώνας που κάνουμε στην χώρα μας εναντίον του νεοφιλελευθερισμού είναι ταυτόχρονα μια μάχη που δίνουμε για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση της Birgun για την Χρυσή Αυγή και τις «φήμες» ότι οι Ελληνες θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, απάντησε:

« Εγώ δεν έχω την γνώμη ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής και η εκπροσώπηση του κόμματος αυτού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα περιθωριακό φαινόμενο της πολιτικής μας ζωής. Επωφελήθηκαν από την κρίση του Καπιταλισμού και πήραν δύναμη από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους μετανάστες. Η Ιστορία μας έχει δείξει ότι οι ρατσιστικές δυνάμεις και οι δυνάμεις Νεοναζί αναπτύσσονται σε συνθήκες αύξησης της ανεργίας , επέκτασης της φτώχιας και σε συνθήκες που αυξάνεται το πρόβλημα προσαρμογής. Εμείς θα καταργήσουμε με το δικό μας πρόγραμμα τις συνθήκες που δημιουργούν την επίδραση της Χρυσής Αυγής.» faros24.gr

15 σχόλια

  1. Ξεχνάει ο Τσίπρας πως εκτός από αριστερός είναι και Ελληνας. Επίσης Ελληνες είναι και οι Χρυασαυγίτες. Είναι απαράδεκτο να εκθέτεις τους Ελληνες στους Τούρκους, εκτός αν δεν ταιριάζει η ιδιότητα του αριστερού με αυτή του Ελληνα.

    Ενώ έχει διαψευσεί πλήρως οποιαδήποτε σχέση της Χρυσής Αυγής με νεοναζιστικες ιδεολογίες, κάποιοι επιμένουν να προπαγανδίζουν και να τη χαραρακτηρίζουν ως νεοναζιστική οργάνωση. Αυτό καταδεικνύει έλλειψη επιχειρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά άλλη απάντηση μπορείς να περιμένεις από ένα γνήσιο υπονομευτή της Ελλάδας όπως ο Τσίπρας.
    Όμως κοντές ειν οι ώρες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala το παιζη μαγγας να δουμε τις αλλες εκλογες τη θα παρει ας κανει λιγο υπομονη περνα ο καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από Σικάγο πατριώτης27 Ιουνίου 2012 στις 3:03 μ.μ.

    Όταν ή Πατρίδα καί τό Έθνος έχει τέτοιους φίλους, (κυβερνήτες) νέου τύπου γενίτσαρους τύπου Τσίπρα, τί τούς θέλει τούς εχθρούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά την έκθεση. Πήγε στους φυσικούς του συμμάχους. Όσο για τον περιορισμό της Χ.Α...θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΕΡΑΥΝΟΦΟΡΕ; ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ;
    Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΥ ΣΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΝΑ ΚΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αδερφια το κακο ειναι οτι τα βαλαν με την Χρυση Αυγη και ατομα που παριστανουν τους υπερπατριωτες και υπερμαχους της Ορθοδοξιας πλευρης, κα, το οτι ο τσιπρας συμμαχει με τους προαιωνιους εχθρους μας ειναι απο ιδεολογικης του αποψης συνεπεστατο!

    Χρυση Αυγη Εναντιον Ολων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είπα σε καμία περίπτωση τέτοιο πράμα. Πρώτα να καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος και μετά να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H patrida as exei gemisei mounopana: Papandreou, Tsipras, Simitis, klp. Poios tha xekatarisei Auton ton topo apo ta koumounia a bromera... Den tha vrethei kanenas me ena kadroni na tous to xosei sto piso meros tous... To KaThIKI o Tsipras. To einai aya pou leei gia allous Elines... To mouni. Ferte fotia Kai sidero TORA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Then ksero to coma afto dioti eimai exo,alla aftoi then
    tha einai Ellenes katagogis,isos na exoun tourkiki fleva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mia fouxta Ellenes,o enas enantion to allou,to rezili tou
    cousmou einai tora h xora tis dimocratias kai to politismou
    thexoi aristeroi papades kleftes oloi mazi na to ftasete
    ekei pou tha xasete kai tin Elefteria sas abpo tous
    moggolous syngeneis sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια δεν πειραζει καλο ειναι να φοβουνται κ οι τουρκαλαδες την χρυση αυγη αυγη, γιατι στις επομενες εκλογες θα ειναι αντιπολιτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "FWTIA KAI TSELOURI STOUS PROSKYNIMENOUS....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ολα καλά αλλά αριστερός και ΕΛΛΗΝΑΣ είναι λιγο δύσκολο νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.