Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ... ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία. Η αστυνομία ήταν στο πόδι και τα νεύρα τεντωμένα....



Δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία. Η αστυνομία ήταν στο πόδι και τα νεύρα τεντωμένα.

Η συγκέντρωση των «πολιτών ενάντια στο φασισμό» είχε προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής ως απάντηση συγκεντρώθηκαν στο περίπτερο που έχουν στήσει για τις εκλογές λίγα μέτρα μακρύτερα.

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, οι πρώτοι έκαναν πορεία στο κέντρο της Λαμίας και κατέληξαν ξανά στην πλατεία Πάρκου, όπου είχαν προγραμματίσει την προβολή ταινίας.

Την ώρα εκείνη τα αίματα άναψα για λίγο, οι δύο πλευρές όμως περιορίστηκαν στα συνθήματα, έχοντας ανάμεσά τους ισχυρή αστυνομική δύναμη.

 Περίπου στις 23:00 οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν, ο συναγερμός για την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έληξε και το κέντρο της Λαμίας επέστρεψε στους κανονικούς του ρυθμούς. Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.