Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΠΕΝΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΛΑΟΣ!

Το χρέος των 137 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ αποτελεί θηλιά στο λαιμό του Βενιζέλου και δεν είναι το μόνο φυσικά, αλλά ο Πρόεδρος μάλλ...

Το χρέος των 137 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ αποτελεί θηλιά στο λαιμό του Βενιζέλου και δεν είναι το μόνο φυσικά, αλλά ο Πρόεδρος μάλλον θα ξεκινήσει το συμμάζεμα στο κόμμα από τα οικονομικά του.
Ο Βενιζέλος εάν αναγκαστεί να αλλάξει όνομα στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ θα το κάνει για να απαλλαγεί από το χρέος των 137 εκατ. ευρώ, το οποίος όμως μένει να μάθουμε ποιος τελικά θα το πληρώσει, αλλά και ποιος χρέωσε τα ταμεία. Θα πρέπει να φανεί ιδιαίτερα τολμηρός για να προχωρήσει σ’ αυτού του είδους τις αλλαγές και τις απαλλαγές.
Εκείνο όμως που πρέπει να διευθετήσει και φαίνεται επίσης δύσκολο προς το παρόν είναι η θέση του νέου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, με τον Σκανδαλίδη να έχει το προβάδισμα και η θέση του Γραμματέα του κόμματος.
Πόσο τολμηρός θα φανεί εκεί;

parapolitika.gr

2 σχόλια

  1. Γιατί, τώρα ποιος θα το πληρώσει; Η Κατίνα; Η ΑΤΕ δεν θα χάσει τα λεφτά της, διότι θα τα πάρει από το κράτος. Θα έπρεπε να κατάσχουν τις περιουσίες όλων αυτών των αλητών που υπέγραψαν και πήραν τα δάνεια, ενώ παίρνουν και κρατική επιδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν τα πληρώνει ο Τζοχατζόπουλος; Με το ΠΑΣΟΚ έκλεψε τόσα και άλλα τόσα. Μόνο σε έναν λογαριασμό του βρέθηκαν 850.000.000€. Εκτός αν έχουν κατασχεθεί για να μπουν στα δημόσια ταμεία. Οπότε θα πληρώσουμε λιγότερους φόρους και δεν θα κοπούν οι χαμηλές συντάξεις και οι μισθοί. Τόσοι άλλοι που κλέψανε με το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη ΝΔ έχουν αρκετά για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Και φυσικά είναι και πολλοί από τα κόμματα της αριστεράς που έχουν επωφεληθεί. Βρε ΟΥΣΤ. Κοπρόσκυλα κα κλέφτες. Αν αγαπούσατε έστω και λίγο την Ελλάδα, δε θα κοιτάγατε την πάρτη σας. Και ούτε το κόμμα σας θα ήταν τόσο χρεωμένο, γιατί θα δίνατε και κάτι, δεν θα τρώγατε μόνο. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.