Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ... ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ!

«Η μουσική δεν έχει σύνορα», είπε η Άντζελα Δημητρίου σχολιάζοντας την πρόθεσή της να δώσει συναυλία σε γνωστό ξενοδοχείο στην τουρκοκρατο...

«Η μουσική δεν έχει σύνορα», είπε η Άντζελα Δημητρίου σχολιάζοντας την πρόθεσή της να δώσει συναυλία σε γνωστό ξενοδοχείο στην τουρκοκρατούμενη Λευκωσία και δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι τα «έβαλαν» με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Και Κύπριοι επώνυμοι, όμως, όπως η Ευρυδίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βαλάντω Τρύφωνος, κατέγραψαν στο Twitter τους με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση αυτή της Άντζελας Δημητρίου.


Διαβάστε παρακάτω τι έγραψαν στο Twitter η Ευριδίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βαλάντω Τρύφωνος.

Η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: «Κάποιος να τη μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!».

 Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου γράφει: «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

Η Βαλάντω Τρύφωνος αναφέρει: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητρίου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν και απολογήθηκαν!!!».

3 σχόλια

  1. Μην την παρεξηγείτε ρε παιδιά!!! Ζήλεψε την δόξα του Ισαάκ Ρουβίν (εκείνου του "διάσημου" που είχε δώσει "συναυλία" με τον μογγόλο στα κατεχόμενα κάποια 19η Μαϊου...και μετά το σύστημα τον "απογείωσε") και "ονειρεύεται" τώρα στα πίσω-πίσω "γιουροβίζιον" και άλλα "εσπεριδοειδή". Άλλωστε οι Γύφτοι ποτέ δεν είχαν πατρίδα. Μήπως πρόκειται να αποκτήσουν τώρα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΤΕ" ΤΗΝ ΦΟΛΑ.. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΑΡΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σού τελείωσαν εδώ οι πελάτες ΄Αντζελα και είπες να πας στα κατεχόμενα να οικονομήσεις κανά ευρώ ; Μωρή αστοιχείωτη , μωρή γκιόσα , σε ποιόν θα πας εκεί να τραγουδήσεις ; Σ΄ αυτούς που κατέσφαξαν τους αδελφούς Ελληνοκυπρίους ; Θας πας να διασκεδάσεις τους ψυχρούς φονιάδες ; ΟΥΣΤ παλιο-σαβούρα ! Και μην ξαναγυρίσεις στην Ελλάδα , να μείνεις εκεί , να σε κάνουν ιμάμ - κιοφτέ και να φάνε τις ζάπες σου τις αλογίσιες ! ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.