Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...!!! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ... Η ΝΤΟΡΑ!

Την ανάγκη να υπάρξει στις 18 Ιουνίου μια ισχυρή κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και θα διασφαλίσει τη θέση της ...

Την ανάγκη να υπάρξει στις 18 Ιουνίου μια ισχυρή κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και θα διασφαλίσει τη θέση της Ελλάδας μέσα στον πυρήνα του ευρώ, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επισημαίνει ότι στη δημοκρατία, ο αρχηγός του πρώτου κόμματος σ' έναν κυβερνητικό συνασπισμό έχει τον πρώτο λόγο για να γίνει πρωθυπουργός.

Σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής, αναφέρει ότι «ο κάθε Φωτόπουλος του παλιού κρατικοδίαιτου συστήματος προστρέχει και γίνεται χειροκροτητής της αναστολής του οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου βήματος προόδου που έχει ανάγκη η χώρα»

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναγνωρίζει όπως λέει ότι πολλοί πολίτες ζουν μέσα στην απόγνωση και την απελπισία, ωστόσο καλεί τους πολίτες «αντί της τυφλής οργής που οδηγεί στην αυτοκτονία της χώρας, να επιλέξουν την προοπτική της δημιουργίας και της ελπίδας».

---------------------------

1 σχόλιο

  1. Έχω 1 εκατομμύριο και ξέχασα να το δηλώσω. Έπαθα σιιιιιιιόκ.
    Δώρα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα. Για αυτό δεν σε έβαλε στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.