Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ! ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ, ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΝΝΟΟΥΝ...

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την πιθανότητα ένας από τους αντιπροέδρους της Βουλής να είναι βουλευτής τη...


Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την πιθανότητα ένας από τους αντιπροέδρους της Βουλής να είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ζητάμε από τα κόμματα της Βουλής να μην επιτρέψουν αυτή την βάναυση προσβολή του δημοκρατικού αισθήματος του ελληνικού λαού και να κάνουν ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας της Βουλής, ώστε να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος από το ναζιστικό κόμμα της ΧΑ.

Παράλληλα, καλούμε τις αρχές να αρνηθούν το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να του χορηγηθεί άδεια οπλοφορίας, υπενθυμίζοντας ότι τα νόμιμα όπλα στα χέρια όσων κηρύττουν τη βία, νομιμοποιούν αυτοδίκαια την επιθετική και όχι αμυντική χρήση τους και η οσονούπω νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη οφείλει να το λάβει αυτό σοβαρά υπόψη της, κατά τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας.
Το Γραφείο Τύπου

-----------------

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 552

6 σχόλια

  1. Καποιος να υπενθυμησει στους κυριους οτι "βαναυση προσβολή του δημοκρατικού αισθήματος του ελληνικού λαού" θα ηταν ακριβως το να ΜΗΝ εκλεγεί αντιπρόεδρος από το "ναζιστικό κόμμα της ΧΑ". Ο Ελληνικος λαος ζητησε ακριβως αυτο οπως βεβαιως και τη μη εκπροσωπηση του μορφωματος το οποιο αυτοι αποκαλουν κομμα.... Τουλαχιστον κυριοι των Οικολογων Πρασινων διατηρηστε μια επιφαση δημοκρατικης νομιμοτητας στις ανακοινωσεις σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι ρε λεβεντες τοσο μενος με τον κασιδιαρη;τα οπλα στα χερια της 17Ν δεν σας ενοχλουσαν τοσο.77 ατομα ειναι τα φανερα που εφαγε η παραστρατιωτικη αυτη οργανωση εως σημερα.αστε τους αφανεις ηρωες που της αντισταθηκαν.για ποια δημοκρατια μιλατε μωρε;αυτην του σιμητη;του λαλιωτη;του γαπ;στις επομενες εκλογες που ευχομαι να γινουν το συντομοτερο,διοτι ο λαος νδ ψηφισε και πασοκ του προκυπτει,θα δουμε οπως παει το πραγμα και υποψηφιο τον κουφοντινα.αυτα δεν σας ενοχλουν;στους κολπους σας πολιτικαντηδες εχετε τους φονιαδες.υποκριτες.δυστυχως για εσας σας ξερει ο ελληνικος λαος εναν προς εναν.με εκβιασμους,στους οποιους διαπρεπετε,κλεψατε την ψηφο των ελληνων.ευρω η δραχμη και ενοουσατε την χρεοκοπια.ασε την ανασφαλεια που βιωνουμε εξ αιτιας των εγκληματιων που φερατε στην ελλαδα και αυτων που ελευθερωσατε απο τις φυλακες για να σκοτωνουν τον λαο.ουτε 3 μηνες δεν θα κρατηση η παρδαλη κυβερνηση σας.με τα νεα μετρα που θα μας επιβαλετε,κατοπιν ευρωπαικων εντολων βεβαιως,θα φυγετε αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω ....."τσούξιμο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Οι Οικολόγοι Πράσινοι (αυτή η πλέρια "δημοκρατική παρέα του καφενείου) εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας (έλα ρε) για την πιθανότητα ένας από τους αντιπροέδρους της Βουλής να είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής.(άρχισε το τρέμουλο) Ζητάμε από τα κόμματα της Βουλής να μην επιτρέψουν αυτή την βάναυση προσβολή του δημοκρατικού αισθήματος του ελληνικού λαού (λέγε με 1%) και να κάνουν ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας της Βουλής, (κοινοβουλευτικό πραξικόπημα λέγεται) ώστε να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος από το ναζιστικό (το κομπλεξ και ο ραγιαδισμός πάνε σύννεφο) κόμμα της ΧΑ. Παράλληλα, καλούμε τις αρχές να αρνηθούν το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να του χορηγηθεί άδεια οπλοφορίας, υπενθυμίζοντας ότι τα νόμιμα όπλα στα χέρια όσων κηρύττουν τη βία, νομιμοποιούν αυτοδίκαια την επιθετική και όχι αμυντική χρήση τους (ενώ τα παράνομα όπλα των λαθρομεταναστών ουδόλως ενοχλούν καθόσον δολοφονούν μόνον Έλληνες) και η οσονούπω νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη οφείλει να το λάβει αυτό σοβαρά υπόψη της, κατά τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας. (ενώ οι λάθρο δεν χρειάζονται άδεισ) Το Γραφείο Τύπου (της οργάνωσης ραπανάκια για την όρεξη)Υ.Γ Προς τους πουρναροκαλλιεργητές. Ο Ηλίας Κασσιδιάρης δεν χρειάζεται όπλο. Η φάπα και η βρεμένη σανίδα είναι υπερ αρκετά για τις σκ@@οφατσές σας γραικύλοι!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι οιΚΩΛΟγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετα με το τί λένε οι πουρναροκαλλιεργητές, δεν κάνει ούτε για πρόεδρος της Βουλής ούτε για οπλοφορία ο άνθρωπος. Επειδή οι άλλοι είναι σούργελα, δέν έπεται ότι επιτρέπεται οι εθνικιστές να φέρονται σαν τσουτσέκια - τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχουν πολυ θρασος Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκτος βουλης ειναι με ποιο δικαιομα παρεμβενουν στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας της Βουλής για την θεση του αντιπρόεδρου? με ποιο θεσμικο ρολο καλούν τις αρχές να αρνηθούν το νομιμο αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να του χορηγηθεί άδεια οπλοφορίας? οι ελληνες πολιτες καταλαβαν το ρολο τους γιαυτο τους αφησαν εκτος βουλης ειναι γνωστο οτι Οι Οικολόγοι Πράσινοι ειναι υποπτο αντιεθνικο και αντιδημοκρατικο καματιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.