Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΡΑΠΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ...

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Λακωνίας όταν ειδοποιήθηκαν ότι ο 29χρονος Αλβανός που απέδρασε τα ξημερώματα της Δευτέρ...

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Λακωνίας όταν ειδοποιήθηκαν ότι ο 29χρονος Αλβανός που απέδρασε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Σπάρτης κινούνταν σε απόκρημνη περιοχή στα φαράγγια του Ευρώτα!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από τη Λακωνία και την Αρκαδία, που εντόπισαν τον δραπέτη να ...
κινείται πεζός στην περιοχή του Λευκοχώματος προς την Γκοριτσιά, μαζί με τους δυο συνεργούς του που τον βοήθησαν να αποδράσει όταν έκοψε με λάμα τα κάγκελα από το παράθυρο της τουαλέτας του κρατητηρίου και πήδησε από τον πρώτο όροφο στον ακάλυπτο χώρο.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός Αλβανός δεν φορούσε παπούτσια αλλά μόνον κάλτσες, κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα μπλόκα των αστυνομικών που όμως κατάφεραν να συλλάβουν τους συνεργούς του που κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα! Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον 29χρονο που συνελήφθη στις 4 Ιουνίου όταν αποπειράθηκε να ληστέψει για δεύτερη φορά την Εθνική τράπεζα Σπάρτης.

Η σύλληψή του είχε οδηγήσει στην εξιχνίαση της ληστείας που είχε γίνει στο ίδιο υποκατάστημα στις 4 Μαρτίου με λεία 170.000 ευρώ, αλλά και στη ληστεία του σούπερ μάρκετ Lidl στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου, που είχε γίνει στις 13 Δεκεμβρίου 2010 με λεία 3.250 ευρώ.  eglimatikotita.gr 

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.