Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ...)

Για να μην μπερδευτείτε ο Τσίπρας είναι αριστερά στη φωτογραφία... Με ξέγνοιαστο τρόπο έκλεισε την παρουσία του στο Αγρίνιο ο Αλέξης Τσ...

Για να μην μπερδευτείτε ο Τσίπρας είναι αριστερά στη φωτογραφία...

Με ξέγνοιαστο τρόπο έκλεισε την παρουσία του στο Αγρίνιο ο Αλέξης Τσίπρας, αφού παρέστη στον γάμο και στο γαμήλιο τραπέζι άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας, που παντρεύτηκε στην πόλη.

Ο αστυνομικός, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατάγεται από την Μαλαισιάδα και παντρεύτηκε χθες το απόγευμα στο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, αφού η νύφη είναι Αγρινιώτισσα.

Αμέσως μετά τον γάμο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην πλατεία Δημοκρατίας και μετά από συναντήσεις που είχε παραβρέθηκε και στο γαμήλιο τραπέζι του φιλικού του ζευγαριού μαζί με την οικογένειά του.

Πηγή: agriniopress.gr/enikos

---------------------------

4 σχόλια

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ,ΜΕΙΑΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ.ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕ...ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ;ΣΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ;ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 44 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΥΧΑΓΩΓΗ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί γράφετε βαφτίσια ενώ είναι γάμος; Όταν έχουμε βάφτιση, λέμε πήγε σε βαφτίσια. Όταν έχουμε γάμο(μη φοβάστε)δε λέμε πήγε δε γ@μήσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη δημοκρατία. Μπράβο παιδιά, θα φέρετε τον νέο εμφύλιο και θα σφαχτούμε και πάλι. Σχόλια μόνο για τον τσίπρα. Οι άλλοι πολιτικοί είναι άγγελοι με κατάλευκες φτερούγες και θα μας σώσουν. Η νόσος από την οποία πάσχετε ονομάζεται τροϊκοψύχωση η τσιπροειδής. Είναι ανίατη και για αυτό σε λίγα χρόνια θα επιτευχθεί ότι δεν επιτεύχθηκε χιλιάδες χρόνια τώρα. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός χάρη στην διχόνοια. Οι τουρκαλάδες θα σας στήσουν άγαλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.