Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟ...;;;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... Για "αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου&...



ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

Για "αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου" που τον εμφανίζουν να συνομιλεί μαζί του για την υπόθεσή του, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε γραπτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πολιτικού του γραφείου.

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι καμία συνάντηση ή συνομιλία δεν υπήρξε μεταξύ του κ. Παπαϊωάννου και του κ. Τσοχατζόπουλου, παρά το αίτημα συνηγόρου του προφυλακισμένου πρώην υπουργού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίζουν τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου να συνομιλεί μαζί του για την υπόθεση του. Η αλήθεια είναι ότι καμία συνάντηση ή συνομιλία δεν υπήρξε μεταξύ τους. Συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να υπάρξει συνάντηση και φυσικά η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης ήταν αρνητική. Όλα όσα γράφονται ή ερμηνεύονται ανήκουν στη σφαίρα της παραπολιτικής και μερικές φορές της αθλιότητας".

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.