Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ... ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...!!! ΑΘΩΟΣ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ...!!!

Φώναζαν «αθώος» κατά την προσέλευσή του 25χρονου στο δικαστήριο Με επευφημίες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στο δικαστήριο κάτοικοι της ...

Φώναζαν «αθώος» κατά την προσέλευσή του 25χρονου στο δικαστήριο Με επευφημίες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στο δικαστήριο κάτοικοι της Παιανίας τον 25χρονο φοιτητή, που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπό διαρρήκτη, ο οποίος με άλλα άτομα είχε επιχειρήσει να ληστέψει τρία σπίτια στην περιοχή. Κατά την προσέλευση του ενώπιον του εισαγγελέα, οι κάτοικοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «αθώος». Ο δράστης που έχασε τη ζωή του είχε απειλήσει με μαχαίρι, μαζί με τον συνεργό του, τη μητέρα του 25χρονου φοιτητή.



-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

1 σχόλιο

  1. Ασφαλώς και είναι αθώος. Εάν με ακούει ο Θεός ένα πράγμα θέλω να τον παρακαλέσω: Φέρε όλους τους αυτούς που καταδικάζουν το παλικάρι στη θέση του.
    Τότε θα δούμε τις "μωρές παρθένες" να βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και να κλαίγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.