Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ "LIFO" ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ!

Με αφορμή το νέο επεισόδιο με την περιβόητη Ρεπούση -που την κάναμε και βουλευτίνα για να την επιβραβεύσουμε για τα περί... συνωστισμού- ...



Με αφορμή το νέο επεισόδιο με την περιβόητη Ρεπούση -που την κάναμε και βουλευτίνα για να την επιβραβεύσουμε για τα περί... συνωστισμού- ανέλαβε τον ρόλο υπεράσπισης η επίσης προοδευτικιά εφημερίδα "Lifo", η οποία είδε τον "Στόχο" πίσω απο την στοχοποίηση της Ρεπούση, αναφέροντας ότι η  "εθνικιστική έκρηξη στα social media εναντίον της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, που έλαβε αργότερα παραληρηματικό χαρακτήρα από ακροδεξιά μπλογκς,  προεξάρχοντος του «Στόχου» και ιστολογίων προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή". Δεν ξέρουμε τι ακριβώς περιμένει ο συγγραφέας του άρθρου, Άρης Δημοκίδης που δηλώνει και Πόντιος, πάντως εμείς δηλώσεις μετανοίας σε εχθρούς του Έθνους και της Πατρίδας δεν κάνουμε!!! Για να δείτε λοιπόν το μέγεθος του θράσους των προοδευτικών συνιστωσών αυτής της χώρας, έγραψε η "Lifo":


"Πώς κατασκευάστηκε η "προσβολή" της Μαρίας Ρεπούση εναντίον των Ποντίων. Πρώτα πρώτα να πω ότι είμαι Πόντιος, αλλά μπορώ να δεχτώ και να σεβαστώ τη γνώμη ανθρώπων που με διαφορετικές απόψεις ή θεωρίες από μένα. Οπότε ήδη βρίσκω απαράδεκτη τη στοχοποίηση (και μάλιστα απ' τον "Στόχο") της Μαρίας Ρεπούση επειδή κάποιοι πίστεψαν ότι σνόμπαρε την ενός λεπτού σιγή στη Βουλή. Και να σνόμπαρε επειδή η συνείδησή της δεν της επέτρεπε να σηκωθεί (παρ' ό,τι εγώ θα σηκωνόμουν!) δεν θα το θεωρούσα φριχτό. Αντίθετα, αν όντως είχε συμβεί, θα το θεωρούσα τίμιο. Και μάλιστα πολύ πιο τίμιο κι ειλικρινές απ' τη στάση όλων αυτών των βουλευτών που απ' τη μία τιμούν με κάθε επισημότητα την Πατρίδα, την Εκκλησία και την Οικογένεια -με τρόπο γλοιώδη και υποκριτικό- κι απ' την άλλη κάνουν αίσχη σε κάθε τομέα και με κάθε ευκαιρία. Κι όμως, η γνωστή εν θερμώ δημοσιογραφία έκανε δεκάδες χιλιάδες εξοργισμένους ανθρώπους να μπουν στο προφίλ της Ρεπούση και με το χειρότερο είδος bullying να της γράψουν στην καλύτερη περίπτωση: Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ " ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ " . ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ !!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!" και στην χειρότερη περίπτωση "ΘΑ ΣΟΥ ΓΔΑΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΥΣΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΟΥ ΚΡΑΝΙΟ ΠΑΛΙΟΨΩΛΑ". Επειδή η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαρία Ρεπούση ανήκει σε διαφορετική απ' τις συνηθισμένες σχολές ιστορίας και δεν κατέχουμε ούτε την επιστημονική κατάρτιση ούτε την, από πρώτο χέρι, εμπειρία να κρίνουμε κάθε τι που λέει, θα πρότεινα να διαφωνήσουμε έντονα μαζί της - όχι όμως να φτάσουμε να την απειλούμε, λες και εμείς και μόνο εμείς κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια για οποιοδήποτε ιστορικό θέμα. Απ' ό,τι είδα, και απευθυνόμενη στους χιλιάδες υβριστές που επέμεναν ξανά και ξανά να γράφουν στον τοίχο της την (ας το πω κομψά) γνώμη τους για το θέμα και για την Γενοκτονιά, η Ρεπούση αναγκάστηκε να γράψει:


 
Ας δεχτούμε πάντως ότι οι απόψεις της είναι ανθελληνικές. Δεν είναι όμως επίσης ανθελληνική πράξη (ενάντια σε κάθε στοιχείο του σπουδαίου ελληνικού πολιτισμού) η τυφλή αντίδραση με χαρακτηριστικά όχλου, το αφιονισμένο μίσος και οι απειλές βόθρου σε ό,τι δε συμφωνεί με τις απόψεις μας;

η συνέχεια στο www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30651

2 σχόλια

  1. Άρη Δημοκίδη, κούνα το κεφάλι σου - είναι το λιγότερο που έχει να σου πει κάποιος. Έχεις ξεφύγει και εσύ και όλοι οι αριστεροκουλτουριάρηδες της δεκάρας. Μην απορείς που σου μιλάνε έτσι, εσένα και της άλλης της δήθεν ιστορικού. Με κάθε ύβρη που διαπράττετε ενάντια στα ιερά του Έθνους θα υπομένετε και τα ανάλογα. Μακάρι ένα δυνατό χαστούκι να σας ξυπνήσει όλους από τον "ύπνο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.