Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ...

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.  

2 σχόλια

  1. Τι να πεις κανεις.....μεχρι χθες ακουγαμε, οτι καποιοι αλλοδαποι ειχαν συλληφθει για την παρανομη εισοδο τους στην χωρα μας,τωρα ακουμε συχνα οτι καποιοι αλλοδαποι συλλαμβανονται για την παρανομη εξοδο τους απο την χωρα μας....μα ειναι να τρελλαινεται κανεις απο αυτα που ακουει,λες και φοβουνται οτι αμα θα πανε στα τσακιδια οι αλλοδαποι μηπως θα χασουμε κατι απ' τον εθνικο μας πλουτο! Και να 'λεγα οτι τους γυρνανε πισω ,απλα για να μην τους αφησουν να φυγουν απο την χωρα μας ατιμωρητοι , για να τους βαλουν σε καποιο στρατοπεδο εργασιας η για να τους ταισουνε ξυλο τρικουβερτο; τοτε ναι! τοτε μαλιστα! Αλλα αυτοι τους γυρνανε πισω ,μονο και μονο για να μην τους φορτωθει η υπολοιπη Ευρωπη που μαζι με την Αμερικη μας εχει καταντησει βοθρο των λαθρομεταναστων και απαιτει κιολας να τους αποπληρωσουμε το χρεος παραχωρωντας τους ολη την εθνικη μας περιουσια γιατι αυτος ειναι ο στοχος τους! Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΙΧΩΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤ ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.