Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ" Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ... ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....

Απάντηση στα …σχόλια που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και έφεραν την κ. Ρεπούση να αποχωρεί από το κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια τήρησης ...

Απάντηση στα …σχόλια που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και έφεραν την κ. Ρεπούση να αποχωρεί από το κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια τήρησης «ενός λεπτού σιγής» για τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού έδωσε η Δημοκρατικη Αριστερά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή» τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους.
Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής: «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» τονίζει η ανακοίνωση.

--------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Ναι , ενταξει ΟΧΙΑ ! καταλαβαμε ποσο αγαπας το Εθνος και ποτὲ δεν μας περασε απο το μυαλο οτι δεν εισαι Ελληνιδα , αλλα ενα φαρμακερο και σιχαμενο ερπετο .
    Εσυ παντως την εκανες την δουλεια σου . Εστειλες το μηνυμα και σε εμας , αλλα κυριως στο αφεντικο σου .Προχωρας τον ανθελληνικο σου αγωνα , απο αλλο μετεριζι , οπως διεταχθη .

    ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ , ελεγαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για κατούρημα πήγε ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρη η Ελλάδα περίμενε με τρομερή αγωνία την τοποθέτησή της κας. Και επιτέλους απάντησε.
    Τώρα μπορώ να ξύσω γνωστό μέρος του σώματος.
    (Αν μου επιτρέπει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!.ΑΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΗ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΕ.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσέξτε ότι μιλάει για "μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού" (κάτι αυτονόητο ακόμη και για τους Τούρκους) και όχι για "μνήμη της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ποντίων".

    Η ενός λεπτού σιγή δεν έγινε γενικά για να θυμηθούμε τους Πόντιους αλλά για την Γενοκτονία των Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος"

    όσο δεδομένος είναι και ο...συνωστισμός στην Σμύρνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.