Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ... ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Στην πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, το Σαράγιεβο, βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoğlu…

Στο Σαράγιεβο ο Davutoğlu συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Ζλάτκο Λαγκούμτζιγια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η τριμερής σύνοδος κορυφής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σερβίας και Τουρκίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στη διάρκεια της συνάντησης του με τον Davutoğlu τηλεφώνησε στον Σέρβο ομόλογο του Βουκ Γιέρεμιτς.

Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Davutoğlu ο οποίος συνομίλησε με τον Σέρβο ομόλογο του Γιέρεμιτς.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία οι τρεις υπουργοί έκαναν εκτιμήσεις για τη σύνοδο κορυφής Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Σερβίας και Τουρκίας και διαβουλεύτηκαν πάνω στην κατάλληλη ημερομηνία για τη σύνοδο.

Davutoğlu και Λαγκούμτζιγια συζήτησαν επίσης τις εκλογές που θα διεξαχθούν στη Σερβία την Κυριακή 6 Μαΐου καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.

Οι δυο ΥΠΕΞ συμμερίστηκαν την ανησυχία για την βία στη Συρία που δεν έχει τερματιστεί παρά την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Ο Davutoğlu πέρα από τις επίσημες επαφές του στο Σαράγιεβο θα συμμετάσχει και στην τελετή απονομής βραβείων της Διεθνής Λέσχης Ουμανιστών.

Η Διεθνής Λέσχη Ουμανιστών έκρινε άξιο του βραβείου «Ηγέτης του 21ου Αιώνα» τον Davutoğlu για την συμβολή του στην ειρήνη και την σταθερότητα των Βαλκανίων. (ΤΡΤ)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΔΕΙΤΕ:


2 σχόλια

  1. οι τουρκοι με προβεια καλημεννοι δειχνουν προβατα αλλα ειναι λυκοι τον ανταρτοπολεμο μεταξη ΟΥΤΣΕΚΑ και σερβιας οι τουρκηκες Μ. υπειρεσιες,, τον οργανοσαν και συγουρα οι σερβοι αυτα τα ξερουν κανουν αποπηρα οικονομικης δυεισδισης ακρητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τουρκοι με προβεια καλημεννοι δειχνουν προβατα αλλα ειναι λυκοι τον ανταρτοπολεμο μεταξη ΟΥΤΣΕΚΑ και σερβιας οι τουρκηκες Μ. υπειρεσιες,, τον οργανοσαν και συγουρα οι σερβοι αυτα τα ξερουν κανουν αποπηρα οικονομικης δυεισδισης... ακρητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.