Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ!

Σκηνές απείρου κάλλους που αποδεικνύουν ποιο είναι το ήθος και το ύφος των Συριζαίων βουλευτών και πολύ περισσότερο του... αστέρα που ανέ...


Σκηνές απείρου κάλλους που αποδεικνύουν ποιο είναι το ήθος και το ύφος των Συριζαίων βουλευτών και πολύ περισσότερο του... αστέρα που ανέδειξε ο "Σκάι" του διαβόητου Πέτρου Τατσόπουλου βουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ. Κλασσική ναρκισσιστική έξαρση. Όταν ο ναρκισσιστής δεν μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τη μιζέρια μέσα στην οποία έχει μάθει να ζει και νομίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος ζωής, τότε εκρήγνυται ώστε να κρύψει απ'τον εαυτό του τη μίζερη πραγματικότητα. Αυτό το σχόλιο ταιριάζει γάντι στον... δημοκράταρο Τατσόπουλο που έκανε... κωλο και αφόδευσε τον κόσμο όλο! Άνευ άλλων σχολίων δείτε το απόσπασμα απο την επίθεση του παλικαρά Τατσόπουλου σε στέλεχος της Δράση τον οποίο δεν μπορούσε να αντικρούσει! Ε, ρε βρεγμένες σανίδες που σας χρειάζονται!


--------------------------------------------


17 σχόλια

  1. να δουμε αν θα κανει τετοιες παλληκαριες οταν προσεχως θα εχει τους Χρυσαυγιτες απεναντι του! αηντε και καλο ανταμωμα εντος κυνοβουλειου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "να δουμε αν θα κανει τετοιες παλληκαριες οταν προσεχως θα εχει τους Χρυσαυγιτες απεναντι του! αηντε και καλο ανταμωμα εντος κυνοβουλειου!"

    :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη ειναι η Δημοκρατικοτητα των αριστερων
    Να τους χαιρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POLY YPOMONETIKOS O ALLOS KYRIOS MPRABOTOY EAN MOY TO EKANE SE MENA THA TON EKANA SOSPASTO OYTE H MANOYLATOY DEN THA TON GNORIZE.....MAYROS LYKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TATSOPOULE THA SE TATSOSI O LAGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άνεση λόγου και ευχέρεια επιχειρημάτων...μα φυσικά εκτός απο Δημοκράτης είναι και μεγάλος συγγραφέας. Τεράστιο και ήρεμο πνεύμα. Οταν έλεγε τις μ...κιες για το 1821 όμως, δεν είχε αντίλογο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tρισαθλιος ο ανθελληνας Τατσοπουλος αλλα μην ξεχναμε και την δραση.Ειναι το νεοφιλελευθερο κομμα που εχει στις ταξεις του τον Βερεμη και τον Μπουταρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PANAGIOTARE AP `AFTO TO TSOGNANI NA ARXISEIS TO XYLO STHN BOULH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πλάκα είναι πως ο Τατσόπουλος έγινε έξω φρενών όταν ο άλλος τον αποκάλεσε ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ. Φούντωσε ο άνθρωπος(με το δίκιο του έχει γράψει λεει 17 βιβλία χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω! καντο αυτο στην χρυση αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλακίες το ανάγνωσμα, σαν προβκάτσια ΜΟΣΑΝΤζηιδικης ανάρτησης!

    Δεν λέει ΑΝ! και γιατί του γύρισε την πλάτη, αλλά έστω και έτσι, μήπως θα έπρεπε να του πει και το "εγέρθητω"?

    Οι εθνικηστές είναι η εύκολη λεία των αργυραμοιβών για τη εξυπηρέτηση των αεριτζήδικων επιταγών που ξεβράζουν οι ιδιωκτήτες των τράπεζων τις Αγγλίας ΗΠΑ Ελλάδας Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάτσο, στο κυλικείο της βουλής σε φαντάζομαι μπροστά απο τον Λαγό και τον Καιάδα να τους προλαβαίνεις την τελευταια ζαμπονοτυροπιτα και να σε κοιτουν πεινασμενοι...Ετοιμασου να γινεις μεζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι "δημοκράτες" σε ένα ακόμη παραλλήρημα!!! Αυτοί θα μας κάνουν μάθημα ήθους και συμπεριφοράς.Σα δε ντρέπονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δειξτε και την συνεχεια, οπου φευγοντας επιστρατευει και το ρημα της... αναπαραγωγης για να "στολισει" τον συνομιλιτη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να τους χαρονται αυτοι που τους ψηφιζουν και τους πιστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑΤΣΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,Ο ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....ΘΑ ΚΑ(Ω)ΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑΤΣΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,Ο ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....ΘΑ ΚΑ(Ω)ΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.