Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΗΝΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εξήντα μετανάστες από διάφορες ασιατικές χώρες συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος κοντά στους Παξούς και ...


Εξήντα μετανάστες από διάφορες ασιατικές χώρες συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος κοντά στους Παξούς και κρατούνται στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Μαζί τους κρατούνται και οι δυο Ρώσοι χειριστές του ιστιοπλοϊκού που είχε προορισμό τις ιταλικές ακτές. Αλλά επειδή στην Ελλάδα φημιζόμαστε για την φιλοξενία μας, τους έπιασαν για να τους προσθέσουν στην υπόλοιπη μάζα των λαθρομεταναστών, τώρα που ξεκινά και το όμορφο ελληνικό καλοκαίρι...

Το σκάφος εντόπισε στις 4 τα ξημερώματα το αεροπλάνο της Frontex που περιπολούσε στο Ιόνιο και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο της Κέρκυρας. defencenet.gr

4 σχόλια

  1. διαλογιστηκαν ποτε το συλλογικο κοστος αυτης της φιλοξενιας οι ευρω-πεοι εταιροι και οι εγχωριοι εγκαθετοι τους και κατα ποσο συνεβαλε στην οικονομικη καθιζηση της χωρας μας, κυριως αυτοι που μας κατακρινουν οτι δεν τηρησαμε τους κανονες συγκλισης οτι καναμε απατες για να μπουμε στο ευρω κτλ;.

    και επειδη πολλοι συνελληνες εχουν μνημη χρυσοψαρου ας υπενθυμισουμe εδω οτι το 2009 το ΕΛΣΤΑΤ ειχε φουσκωσει, με εντολη απο τας ευρωπας!, πλαστα το ελλειμα βαζοντας στη στατιστικη αντικανονικα το ελλειμα των νοσοκομειων που προεκυψε απο την τζαμπα νοσηλευση εκατομμυριων λαθροεισβολεων.

    βεβαια κανεις δεν μιλα και δεν ασχολειται μ αυτο τωρα!

    ζητω η ελληνικη φιλοξενια, ζητω η ελληνικη αμνησια, ζητω η ελληνικη βλακεια!

    αειντε κοροιδα τρεχατε να ψηφισετε Ψειριζα, μαζι με τους αγανακτισμενους βολεψακηδες, στις επομενες εκλογες, να μας ερθουν κι αλλοι τοσοι και μετα περιμενετε να μην εχουμε ελλειματα, χρεη κτλ, και να ορθοποδησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ Η Frontex ΝΑ ΜΗ "ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ "ΣΑἸΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Αλλά επειδή στην Ελλάδα φημιζόμαστε για την φιλοξενία μας, τους έπιασαν για να τους προσθέσουν στην υπόλοιπη μάζα των λαθρομεταναστών, τώρα που ξεκινά και το όμορφο ελληνικό καλοκαίρι... <

    Απίστευτες ανοησίες. Το σκάφος ήταν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων κι έπρεπε να συλληφθεί και να ελεγχθεί. Πώς μπορούσε να ξέρει το ΛΣ τι φορτίο είχε; Μόνον οι τουρκικές φρεγάτες δεν ελέγχονται, διότι ... ξέρουμε τι φορτίο κουβαλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.