Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ... ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ!

Για την πολιτική και τις εκλογές αλλά κυρίως για τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου Θοδωρής Αθερίδης, στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ...

Για την πολιτική και τις εκλογές αλλά κυρίως για τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου Θοδωρής Αθερίδης, στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. (...) Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει. (...) Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται».

Eίπε επίσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός. Δυο είναι οι τάσεις. Το ΚΚΕ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ έχει καθαρή θέση και όλοι οι άλλοι απλώς σκοτώνονται για τις καρέκλες».

Λέει πάντως ότι εκείνος σκοπεύει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, γιατί, όπως λέει «Έχω βρεθεί στην ομηρεία της Αριστεράς. Είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, να του μεγαλώσω το ποσοστό, να βγει να κυβερνήσει, να τα κάνει χάλια, όπως τα κάνουν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι διαφορετικό-τότε θα ήταν ΚΚΕ».


----------------------------------


2 σχόλια

  1. ρε παιδιά..αυτός είναι σοβαρός άνθρωπος? ισχύει στην περίπτωση του η φράση "ηθοποιός σημαίνει φως" ;;; Για απόλυτο σκοτάδι τον κόβω, μαύρα μεσάνυχτα. Πνευματικός φαρος ειναι...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ! Ο ΟΡΟΣ "ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΑΣΙΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.