Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΑΡΑΠΜΠΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010... ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!

Σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες παραπέμπεται ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την έκδοση σχετικού βουλεύματος από το εφ...

Σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες παραπέμπεται ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την έκδοση σχετικού βουλεύματος από το εφετείο της Αθήνας.

Η παραπομπή αφορά ανακριβή δήλωση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός το 2010, όταν ΔΕΝ δήλωσε την απόκτηση -την ίδια χρονιά- της κατοικίας της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από τη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη.

Την ίδια ώρα, νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο και τους συνεργάτες του έχουν προκύψει από τις κατασχέσεις εγγράφων που βρίσκονταν στο προσωπικό του αρχείο σε σπίτι στα Πατήσια. Η εν λόγω έρευνα διεξήχθη μετά τη σύλληψή του κ. Τσοχατζόπουλου από τις εισαγγελικές αρχές.

4 σχόλια

  1. Να τον κλείσουν μέσα τον χαραμοφάϊ και να του πάρουν την περιουσία που απέκτεισε από το 1981 και μετά. Αυτού και των συγκενών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύση είναι η πλήρη δήμευση περιουσίας και να αφεθεί ελεύθερος. Να ζεί με 700 ευρώ ανάμεσα στον απλό κόσμο, ούτε κρεμάλα, ούτε ευθανασία γενικότερα. Άν κάποιος θέλει να βάψει τα χέρια του κόκκινα ας το κάνει, όμως δε θα βάψει τα χέρια της κόκκινα η ελληνική δικαιοσύνη ή κάποιο όργανο αυτής. Ίσως έτσι μετανοήσει καί ντροπιαστεί όταν θα ζεί ανάμεσα στον απλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 700ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε χώρα που δεν είναι η Ελλάδα, γνωστή κυρία έκανε απεργία πείνας. Μήπως την ξαμόλυσαν και γλεντάει τα κλεμμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.