Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

QUIZ: ΑΡΑΓΕ... ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Ή ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ;;;

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΧΟΡΤΑΤΗ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ... Από στιγμή σε στιγμή -αν δεν έχει φτάσει ήδη- περνάει...

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΧΟΡΤΑΤΗ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

Από στιγμή σε στιγμή -αν δεν έχει φτάσει ήδη- περνάει το κατώφλι του Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος που κρίθηκε εχθές προφυλακιστέος από τον ανακριτή και εγκαταλείπει μετά από μέρες το κρατητήριο ανηλίκων του 3ου ορόφου της ΓΑΔΑ.

Βέβαια ο Άκης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται μόνος του σε αυτήν την θέση, αφού δε είναι και ο μοναδικός που επωφελήθηκε της εξουσίας και του συστήματος που έστησε η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιό "χορτάτη" ίσως γενιά από καταβολής Ελληνισμού! Προφανώς είναι αυτός που δεν έχει επαρκή στοιχεία για τους υπόλοιπους και τον "στείλανε" τυράκι στην φάκα των επερχόμενων εκλογών.

Για να δούμε σε λίγες ώρες που κοντά θα τον ρίξουνε τον Άκη; Στον σύντροφο του στο ΠΑΣΟΚ και την "αντίσταση" κατά της "χούντας" Κουφοντίνα, ή στον "χουντικό" και αρνούμενο να υπογράψει δηλώσεις μετανοίας ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ντερτιλή... Κάτι μας λέει ότι κι εκεί ο Άκης θα επιλέξει την χλιδή...

"www.stoxos.gr"


1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΗΛ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.