Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε συμπτωματικά την προηγούμενη Παρασκευή από έναν ηλεκτρολόγο στον οποίο ο ιδιοκτήτης είχε δώσει το κλειδί για να...

Το οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε συμπτωματικά την προηγούμενη Παρασκευή από έναν ηλεκτρολόγο στον οποίο ο ιδιοκτήτης είχε δώσει το κλειδί για να επισκευάσει μια βλάβη σ΄ έναν πίνακα.
Ο τεχνίτης μπήκε στο άδειο διαμέρισμα όμως προκειμένου να φτάσει ένα ψηλό σημείο του τοίχου, άνοιξε ένα από τα ντουλάπια του άδειου δωματίου. Εκεί ανακάλυψε κασόνια, ένα από τα οποία προσπάθησε να μετακινήσει. Τον εντυπωσίασε το βάρος του κασονιού, επιχείρησε να το ανοίξει και βρέθηκε έκπληκτος μπροστά σε πολυβόλα! Ενημέρωσε έναν αστυνομικό γνωστό του και έτσι στο σημείο κατέφθασαν αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που βρέθηκαν μπροστά σε δεκάδες κιβώτια με όπλα και σφαίρες που είχαν σταλεί κυρίως από Γερμανία κι είχαν ως αποδέκτη τον 53χρονο δικηγόρο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αμέσως ανεζήτησαν τον δικηγόρο ενώ άρχισαν την αναζήτηση αποτυπωμάτων, δειγμάτων DNA και άλλων ευρημάτων από την «γιάφκα της Λούτσας», με την ίδια μέθοδο ερευνών που είχαν ακολουθήσει για τα οπλοστάσια της 17Ν και άλλων ένοπλων οργανώσεων.

dailynews24.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ''ΙΔΙΟΚΤΙΤΗΣ' ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ??? ΑΣΧΕΤΟ?? ΚΑΛΑ Μ@@@@@Σ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?? ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.