Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΕΝΙΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΣΕ

Στην ΕΣΣΔ ο Λένιν διορίζει τον Ιωσήφ Στάλιν γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος. Μια μεγάλη ΜΑΥΡΗ περίοδος για την ανθρωπότητα ξε...

Στην ΕΣΣΔ ο Λένιν διορίζει τον Ιωσήφ Στάλιν γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος. Μια μεγάλη ΜΑΥΡΗ περίοδος για την ανθρωπότητα ξεκινά/// Εκατομμύρια νεκροί και καταπιεσμένοι φωνάζουν ακόμη μέσα από τους τάφους τους. Ανάμεσα τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, όχι μόνο στην Ελλάδα συνέπεια της ανταρσίας αλλά και στα Σοβιετικά εδάφη όπου είχαν καταφύγει κυνηγημένοι από τις τούρκικες ορδές ή από τις προαιώνιες Ελληνικές κοιτίδες. Ο Στάλιν εξόντωσε 38.000 Ελληνες. μόνο στα Πογκρόμ που διενεργήθηκαν σε τρία κύματα, από το 1930 εως το 1949, στη Σιβηρία.

6 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ο βλακας ο ΛΕΝΙΝ , ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ....
    Ο Σταλιν τον καθαρισε και ανελαβε γενικος απο ολα στο ΚΚΣΕ. Οπως ειχε καθαρισει και τον Τροτσκι.
    Ειχε τη στηριξη των δικων του (ΓΕΩΡΓΙΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ , ΙΩΣΗΦ ΛΕΓΟΝΤΑΝ,Ουτε ΘΑΝΑΣΗΣ ουτε τζον , καταλαβενετε...)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -πανεξυπνοι βεβαια οπως παντα ΔΙΕΒΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ μιας και οι αλλοι ηταν ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΒΑΛΤΟΙ(τσιρακια του Καιζερ για να στριμωξει τον Τσαρο ο οποιος τον ειχε γαμ..σει στο ανατολικο μετωπο κατα τον Α Παγκ. Πολεμο.....)
    ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΦΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ - περισσοτερα απο τον Χιτλερ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ (ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ )
    ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 53 .
    ΟΛΟΣ ???????????

    ΟΧΙ !!!!!!!!!
    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ!! (συγκεκριμενα τα αρχι..ια του στην ΕΛΛΑΔΑ στον ΠΕΡΙΣΟ)

    Αστα να πανε δηλαδη....
    Αλλος για να ψηφισει ΚΚΕ παιδια ???

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπιλυ,

    >ΙΩΣΗΦ ΛΕΓΟΝΤΑΝ<
    και ο Γκαίμπελς το ίδιο, καθώς και ο ... Βαλυράκης. Σύννεφο πάει η λαλακία. Δεν είχε την υποστήριξη των Εβραίων και μάλιστα τους κυνήγησε (Τρότσκι, Ζινόβιεφ κ.ά.). Άνοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις, αντί να γράφεις ανοησίες. Ο Στάλιν ήταν αντισημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους εβραιους ομως τους σουταρε ο χρουτσοφ στην ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ο "αντισημητης " ΣΤΑΛΙΝ και ενθαρυνε τη δημιουργια κρατους Ισραηλ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕ , αντισημητες γιναν αφου καταλαβαν ποιος κινει τα νηματα (νομιζαν οτι τα κινουσαν αυτοι -οι σταλινικοι δηλαδη)

    Τον τροτσκι τον καθαρισε για να ανεβει στην εξουσια.

    Φιλε 9:01 κοιτα να δεις ποιος ηταν ο Γκενριχ Γιαγκοντα ....

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .


    Για το γεγονος οτι ο φιλος 9:01 λεει οτι ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ , το συμπαιρανα απο το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΗΜΙΤΙΚΗ(παντα κατα τις γνωσεις μου) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΔΕ ΕΒΡΑΙΑ την Γιουλια Μελτσερ (1935)οποτε ο γυιος του ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΑΙΟΣ

    (δεν τον κοβω και για σουπερ αντισημιτη τον σταλιν τελικα...)


    Προσοχη! Συχνα αυτα που γραφω ειναι προσωπικες αποψεις βαση των γνωσεων μου και της λογικης μου ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΔΕΚΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ... (οχι απο κανενα ιντιμιντια ασφαλως!!:))))

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζεις να κάνεις επίδειξη αμάθειας.

    "ο "αντισημητης " ΣΤΑΛΙΝ και ενθαρυνε τη δημιουργια κρατους Ισραηλ" Ασφαλώς, για να τους διώξει από την Ρωσία, όπως και έφυγαν. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του Ισραήλ είναι Ρωσοεβραίοι, το ξέρεις αυτό; Ούτε ένα όπλο δεν τους έδωσε. Ο πρώτος εξοπλισμός του Ισραήλ προερχόταν από την Τσεχοσλοβακία.

    "Τον τροτσκι τον καθαρισε για να ανεβει στην εξουσια"

    Ο Στάλιν είχε ανέβει στην εξουσία 18 χρόνια πριν την δολοφονία του Τρότσκι! Απλώς τον εξόρισε αρχικά, αλλά ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΛΘΕΙ στην εξουσία. ; Άνοιξε κανένα βιβλίο, ρε φίλε! Μην διαβάζεις μονάχα ό,τι βλακεία σου σερβίρουν τα αντισημιτικά ιστολόγια, που είναι τώρα πολύ της μόδας.

    Ο Στάλιν, όπως και όλοι οι Σλάβοι, χαρακτηριζόταν για τον αντισημιτισμό του. Δεν είναι καινούργια η ιστορία αυτή για την Ρωσία. Και επί τσάρων τους καταδίωκαν.

    H Γιουλια Μελτσερ παντρεύτηκε τον γιό του Στάλιν και όχι τον Στάλιν, ο οποίος δεν ενέκρινε τον γάμο αυτό.

    "Συχνα αυτα που γραφω ειναι προσωπικες αποψεις βαση των γνωσεων μου και της λογικης μου ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ."

    Δυστυχώς, οι περισσότεροι γράφετε βάσει απόψεων, στις οποίες προσδίδετε γνώση ανύπαρκτη. Δεν υπάρχουν όλα σε "λινκ". Τα βιβλία δεν έχουν ακόμη καταργηθεί. Αλλά αν θέλεις να διαβάσεις για τον αντισημιτισμό, δεν έχεις παρά να δεις σχετικά άρθρα στην Wikipedia, ή αλλού.

    Το "επιχείρημα" ότι ο Χίτλερ δεν θα είχε επιτεθεί, δείχνει τουλάχιστον αφέλεια. Μήπως είσαι πολύ νέος; Μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O παραπάνω σύνδεσμος βγήκε λάθος. Wikipedia είναι ο σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου τους κυνηγουσε ο αντισημιτης σταλιν τους εβραιους γιατι δεν τους εστελνε στα γκουλακ οπως ολους τους αλλους λαους ΑΛΛΑ τους δημιουργησε κρατος ???

    Τι σοι τιμωρια ηταν αυτη ?? Να τους κανει σαπουνι το καταλαβαινω ,αλλα να τους κανει κρατος ???

    Πολλα απο αυτα που γραφεις ειναι πραγματικοτιτα
    ΟΜΩΣ :

    Γενικα ΠΙΣΤΕΥΩ ο στοχος δεν ειναι χωρος για ιστορικες αντιπαραθεσεις , καταλαβαμε την αποψη σου . "ο Σταλιν ηταν Αντισημιτης"
    Η δικη μου ειναι "Ο Σταλιν με τις ενεργειες του ωφελησε παρα πολυ τους Εβραιους "

    Πιστευω οι αναγνωστες ας ψαξουν και ας κρινουν ....

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.