Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΡΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

«Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα» ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε...


«Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα» ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ενόψει της εαρινής συνόδου του Ταμείου, αύριο, στην Ουάσινγκτον.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επανέλαβε την γνωστή ρήση «εφαρμογή, εφαρμογή, εφαρμογή», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά, ενώ τόνισε ότι πρέπει αν τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν, "δείχνοντας" ενδεχόμενα νέα μέτρα.

Στη συνέντευξη Τύπου, η Κριστίν Λαγκάρντ επεσήμανε ότι μαζεύονται γκρίζα σύννεφα πάνω από την ευρωζώνη, ενώ απευθυνόμενη στους Ευρωπαίους τους κάλεσε να κάνουν όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά τους για "μία πιο ενδυναμωμένη και καλύτερη Ευρώπη" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εν όψει των συνεδριάσεων του ταμείου το σαββατοκύριακο, η επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι θα ζητήσει από τα κράτη μέλη να «τελειώσουν τη δουλειά» αυξάνοντας το ποσοστό της συνεισφοράς τους και ενισχύοντας την εκπροσώπηση των αναδυόμενων κρατών στο ταμείο.

Τέλος, η κ. Λαγκάρντ είπε πως θεωρεί «καλό βήμα», προς τη σωστή κατεύθυνση, τη μετατροπή του γιουάν σε παγκόσμιο νόμισμα από την κινεζική κυβέρνηση και ελπίζει αυτό να μην είναι το τελευταίο βήμα του Πεκίνου. protothema.gr

----------------------------------

2 σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΑΙΟΝ ΧΕΡΙ, ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. όπως έλεγε και ο μέγας Κάλβος. Λαγκάρντ!!!! Ζήτα τα λεφτά από αυτούς που υπόγραψαν. Ο Ελληνικός Λαός έχει υπογράψει ΤΙΠΟΤΑ μαζί σου. "Απειλές", "τρομοκρατία" κλπ τερτίπια που έχουν εξαπολύσει τα φερέφωνα σου δεν "πιάνουν". Στις 7 Μαϊου το Γουδή ανοίγει. Οι Έλληνες φτωχοί ζούνε, Σκλάβοι ποτέ!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό τουλάχιστον έπρεπε να το γνωρίζεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λανγκαρδ μην μας ζαλιζεις τα αρ...χ..ια αντε σιχτηρ απο εδω η καθε τσαλοσκουπα ραβει και κοβει για την ελλαδα με την ανοχη τουν καθε που...τη πολιτικου φτανει πια με αυτα τα πουλημενα που....ρω...νια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.