Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ... ΠΛΟΙΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. Η Τουρκία πάτησε ...



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Η Τουρκία πάτησε το κουμπί για την κατασκευή τουρκικού πλοίου που θα πραγματοποιήσει σεισμολογικές έρευνες στο πλαίσιο των γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız ανήγγειλε ότι το πλοίο που θα κατασκευαστεί στα Ναυπηγεία της İstanbul θα ολοκληρωθεί μέσα σε δυο χρόνια.

Η Τουρκία κάνει σημαντικά βήματα για την ανακάλυψη των εγχώριων πόρων της και κυρίως των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ενδέχεται να κατασκευαστεί το πρώτο εγχώριο πλοίο σεισμολογικής έρευνας με σκοπό τις γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η σύμβαση όσον αφορά την κατασκευή του ερευνητικού πλοίο υπογράφηκε στην Ankara.

Η μακέτα του πλοίου προβλήθηκε με μια τελετή στην τουρκική πρωτεύουσα.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το όνομα του πλοίου.

Μετά την ολοκλήρωση του, θα βαφτίσουν το πλοίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός.

Την διαδικασία υποβολής προσφορών για το πλοίο που θα ανήκει στο Ινστιτούτο Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας.

Την κατασκευή του πρώτου ερευνητικού πλοίου εγχώριας κατασκευής, το οποίο θα κοστίσει 100 εκατομμύρια ευρώ θα αναλάβουν τα Ναυπηγία της İstanbul.

Οι σεισμολογικές έρευνες μέχρι σήμερα πραγματοποιούνταν από το πλοίο Koca Piri Reis που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Dokuz Eylül, το MTA και ξένα πλοία.

Αλλά στο εξής η Τουρκία θα πραγματοποιήσει τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου με ένα πλοίο σεισμολογικής έρευνας εγχώριας κατασκευής εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία.

Το πλοίο μήκους 86 μέτρων και πλάτους 22 μέτρων θα έχει δυνατότητα να κάνει σεισμολογικές έρευνες ακόμα και στους ωκεανούς.

Το πλοίο εκτός από έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα πραγματοποιήσει εργασίες και σχετικά με τις σεισμικές δραστηριότητες (τρτ)

1 σχόλιο

  1. εεε καιρως ητανε πια με εκοινη την σακαρακα τωρα θα βουλιαξει οχι βουλιαξε αντε φτιαξτετην να γλυτωσεται την ανθροποτιτα απο τους σεισμους εαν δεν το βουλιαξουν οι ισραιλινοι εως τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.