Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. ...


Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής λίγο μετά τις 11.00, και η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: "Επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο για να του ευχηθώ για τις ημέρες του Πάσχα, και να συζητήσουμε για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας".

Ο Μακαριώτατος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για την επίσκεψή του, αλλά και για το ενδιαφέρον που όπως τόνισε δείχνει πάντοτε για το έργο της Εκκλησίας. romfea.gr

3 σχόλια

  1. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παροιμία: Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Αγιο Καρα Αμαν Αλη δεν ενοχλήστε; Σταματήστε τις μεμψιμοιρίες και στρωθείτε στη δουλειά δεν υπάρχουν πια δανικά και λαμογιές. Τώρα να δείξετε αν είστε άξιοι του να λέγεστε Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.