Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΔΕΣΕ ΑΛΛΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Άγριο φονικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λευκωσία με θύμα Ρουμάνο ο οποίος διέμενε στην Αγλαντζιά. Ρουμάνος φέρεται να έδεσε κ...

Άγριο φονικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λευκωσία με θύμα Ρουμάνο ο οποίος διέμενε στην Αγλαντζιά. Ρουμάνος φέρεται να έδεσε και να ξυλοκόπησε ομοεθνή του, μέχρι θανάτου.

Όλα άρχισαν γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, σε παλιά κατοικία η οποία δεν ανήκε σε κανένα από τους Ρουμάνους στην Αγλαντζιά. Αρχικά συζητούσε με το θύμα, στην παρουσία τριών ακόμα προσώπων.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδη, φαίνεται ότι το πιο πάνω πρόσωπο έδεσε το θύμα με σχοινί και άρχισε να το κλωτσά σε διάφορα μέρη του σώματος του στην παρουσία των υπολοίπων.

''Σήμερα το πρωί αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν νεκρό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στα πλαίσια των εξετάσεων συνελήφθηκε τόσο το πρόσωπο που βρισκόταν στην κατοικία του θύματος όσο και τα άλλα τρία πρόσωπα τα οποία διέμεναν με το θύμα. Συγκεκριμένα για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα πρόσωπα για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, τα οποία και ανακρίνονται'', πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του θύματος θα εξακριβωθούν με τη νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο από ιατροδικαστή.

Ανέφερε, τέλος, ότι η σκηνή βρίσκεται υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και της εξακρίβωσης του κινήτρου ή του ελατηρίου που οδήγησε στην εγκληματική ενέργεια. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι λόγοι που κρύβονται πίσω από την υπόθεση είναι ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών. sigmalive.com


------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.