Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ... "ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"!

«Εμένα δεν έχει δικαίωμα κανείς να με πει λαμόγιο, γιατί δεν έχω κλέψει στη ζωή μου» είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στην πρωινή ...

«Εμένα δεν έχει δικαίωμα κανείς να με πει λαμόγιο, γιατί δεν έχω κλέψει στη ζωή μου» είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑI και συμπλήρωσε «Προδότη δεν μπορεί να με πει κανείς γιατί έκανα τον καθήκον μου, όπως το αντιλήφθηκα στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης που κατάφερε να μη χρεωκοπήσει η χώρα». Την απάντηση αυτή έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο ερώτημα πως πρέπει να εκτονωθεί η οργή του κόσμου για την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την προσφυγή τη χώρας στο μηχανισμό στήριξης. «Σίγουρα όχι με συνθήματα για κρεμάλες στο Σύνταγμα, για Γουδί, για προδότες και λαμόγια» σημείωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ!


4 σχόλια

  1. κ. Παπακωνσταντίνου!! Λαμόγιο δεν είναι μόνο αυτός που κλέβει. Είναι και οι αβανταδόροι των παπατζήδων, οι αεριτζήδες, οι κίναιδοι στην ψυχή, οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι διπρόσωποι και ότι άλλο "εκλεκτό" υπάρχει στον υπόκοσμο. Όλοι αυτοί με μια λέξη αποκαλούνται λαμόγια. Εσύ απλά διάλλεξε ποια σου ταιριάζουν. Όσο για το "προδότης", όχι δεν είσαι προδότης γιατί απλά δεν είσαι Έλληνας. Ένα πιστό υπαλληλάκι των εξουσιαστών είσαι, αν και το "προδότης" για σένα πρέπει να αποτελεί ύμνο μιας και σε συγκαταλέγει (έστω και αθελά σου) στους Έλληνες που έχουν Πατρίδα και την προδίδουν. Εσύ τι και ποιά πατρίδα έχεις;;; οπότε μην ανησυχείς που οι Έλληνες σε αποκαλούν προδότη. Λάθος κάνουν!!!!!!!Άστους να λένε. Εσύ ξέρεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ,ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ,ΑΤΙΜΩΡΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα εκτελεστικά αποσπάσματα εκτελούνται στρατιωτικοί. Οι προδότες σαν τον Παπακωνσταντίνου ατιμωτικά στην κρεμάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 Μαίου 2012: Ο τύπος θα είναι ο νέος υπουργός οικονομικών.
    Ζήτω οι ψηφοφόροι.
    Ζήτω τα κομματόσκυλα.
    Ζήτω οι εκδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.