Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...

ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ... Σαν να ... άνοιξε η γη και να κατάπιε τους Βούλγαρους από τους Κουνάβους, καθώς το αιματηρό περι...

ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...


Σαν να ... άνοιξε η γη και να κατάπιε τους Βούλγαρους από τους Κουνάβους, καθώς το αιματηρό περιστατικό και η ένταση εκ μέρους των κατοίκων έκανε τους... Βούλγαρους να φύγουν από το χωριό, μπροστά στο φόβο να ξεσπάσει εναντίον τους το κύμα της οργής.

Οι οικογένειες των οικονομικών μεταναστών που διέμεναν στο χωριό βρίσκονται σε απόγνωση καθώς όπως λένε δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, να πάρουν τα πράγματα τους ούτε τα αυτοκίνητα τους.

"Μένουμε με τα παιδιά στο δρόμο, δεν έχουμε πού να πάμε. Ούτε τα αυτοκίνητα μας δεν μπορούμε να πάρουμε για να πάμε στις δουλειές μας" ανέφερε Βούλγαρος που διέμενε μέχρι πρότινος στους Κουνάβους.

Ήδη κάποιοι Βούλγαροι έχουν ζητήσει την συνδρομή της Αστυνομίας ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα υπάρχοντα τους, χωρίς να διακινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

Όλες αυτές τις ημέρες έχουν διατεθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την περιφρούρηση των σπιτιών των οικονομικών μεταναστών.

Η ένταση "μεταδίδεται" και σε άλλα χωριά



 Το πρόβλημα πάντως ξεσηκωμού εναντίον των αλλοδαπών φέρεται να γενικεύεται στα χωριά του νομού Ηρακλείου. Αστυνομικοί ανέφεραν ότι καταγράφονται σοβαρά περιστατικά βίαιων αντιδράσεων τόσο σε χωριά της Μεσαράς όσο και του Αρακλοχωρίου όπου διαμένουν χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες. cretalive.gr

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Ποια πράγματα τους; Το χασίς, την ηρωίνη, τα κλεμμένα laptop, κινητά, χρυσαφικά και αυτοκίνητα;
    Με την εγκληματικότητα που έχουν, έπρεπε να καταργήσουμε την Σεγκεν για βουλγαρία-ρουμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.