Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στην είσοδο των δικαστηρίων του Ηρακλείου, κατά την προσαγωγή των δύο Βουλγάρων που επιτέθηκαν με αξίνα σε...


Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στην είσοδο των δικαστηρίων του Ηρακλείου, κατά την προσαγωγή των δύο Βουλγάρων που επιτέθηκαν με αξίνα σε δύο νεαρούς από τους Κουνάβους Ηρακλείου, οι οποίοι προηγουμένως τους είχαν κάνει συστάσεις για τον επικίνδυνο τρόπο οδήγησης τους.

Η προσαγωγή τους συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες αλλά και απόπειρα επίθεσης σε βάρος τους, καθώς περίπου 20 άτομα, συγγενείς και συγχωριανοί των δύο νεαρών, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

Τον αγριεμένο κόσμο, όπως αναφέρει το cretalive.gr, απώθησαν οι αστυνομικοί, ενώ κατόπιν ενισχύθηκε η αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια.

Μία διμοιρία είναι παρατεταγμένη σε μικρή απόσταση από το ανακριτικό γραφείο και στην είσοδο του δικαστηρίου, απαγορεύοντας στον κόσμο να περάσει.

Αυτή τη ώρα τα δύο αδέλφια απολογούνται ενώπιον του ανακριτή. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Η αστυνομια παρακαλω να κανει τη δουλεια της. Απουσα κατ τη διαρκεια του επισοδιου? Απουσα και κατα το λυνσταρισμα.
    Επιτελους δηλαδη! Απροστατευτοι οι πολιτες απο τους τον οποιο κακοποιο και προστατευμενοι οι κακοποιοι απο τη δικαια οργη μιας κοινωνιας! Αυτο δικαιοσυνη ΔΕΝ ειναι. Δεν ξερω ΤΙ ειναι αλλα σιγουρα ΟΧΙ δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.