Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ (ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ) ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...

ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.! ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙ ...

ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.! ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΠΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Κυψέλη, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Λιβάνου, μητέρα και γιος ηλικίας...37 και 15 ετών αντίστοιχα.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι η ανωτέρω αλλοδαπή διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, για την πώληση των οποίων χρησιμοποιούσε τον ανήλικο γιο της.

Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους -2,5- γραμμαρίων η κάθε μία.

Μετά από έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 28 γραμμαρίων, 46 πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 275 γραμμαρίων, 226 πλαστικές συσκευασίες και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. αυτο κι αν ειναι υποκρισια.τωρα πηραν ειδηση τις οικογενειακες επιχειρησεις ναρκωτικων;γεματη η ελλαδα απο τετοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.