Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ H ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

«Δε θέλω να περιγράψω τις δύσκολες στιγμές που ζούμε καταδικάζοντας. Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι. Ο καθένας που διαβάζει αυτό το κείμενο ξέρει...

«Δε θέλω να περιγράψω τις δύσκολες στιγμές που ζούμε καταδικάζοντας. Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι. Ο καθένας που διαβάζει αυτό το κείμενο ξέρει καλύτερα από μένα τι νιώθει και πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή του από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ... ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ! ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Ε ΚΑΙ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ!
"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. Σε μια χώρα άλλου πλανήτη που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, μόνον γόνοι εφοπλιστών μπορούν να καταλάβουν τον πόνο του εργάτη, του συνταξιούχου, του φτωχού, του άνεργου, του πατέρα που σήμερα είδε τα παιδιά του να κλαίνε από πείνα και κρύο, γιατί έχουν περάσει από όλα αυτά τα στάδια. Όταν όλοι οι προαναφερθέντες πάνε και τους ψηφίζουν είναι άξιοι της μοίρας τους.
    Ζήτω η ξένη σημαία.
    Ζήτω οι ινδοί ναυτικοί.
    Ζήτω το λαθρεμπόριο πετρελαίου ναυτιλίας.
    Άρση του καμποτάζ εδώ και τώρα.
    Οι υπήκοοι της άνω χώρας ναυτικοί άμεσα στην γκιλοτίνα.
    Άμεση επέκταση της ηλικίας των επιβατικών πλοίων στα 450 χρόνια.
    Αύξηση των εισιτηρίων άμεσα κατά 1500%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί είναι του 1998 ενα μικρό audi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.