Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ... ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Τα εσώψυχά του έβγαλε στους δημοσιογράφους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρώην πλεον Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέ...

Τα εσώψυχά του έβγαλε στους δημοσιογράφους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρώην πλεον Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου. Τους είπε επίσης ότι ψήφισε Βενιζέλο! Συνομιλώντας μαζί τους, αφού είπε ότι δεν έχει μετανοιώσει που έφυγε, έγινε ακόμα πιο προσωπικός. “Πριν, δεν μπορούσα ούτε ένα ζειμπέκικο να χορέψω, ούτε γυμναστική να κάνω, ούτε ένα μπάνιο στην θάλασσα. Όμως, αν πήγαινα με ένα κότερο, δεν θα μου έλεγε κανείς τίποτα”, είπε με παράπονο. Ο Παπανδρέου, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ψήφισε Βενιζέλο, αφού απάντησε όταν ρωτήθηκε αν τον ψήφισε: “Φυσικά και ψήφισα!” Επίσης, επιβεβαίωσε ότι είναι στα σχέδιά του να δημιουργήσει "ακαδημία δημοκρατίας" στην Ελλάδα για να εκπαιδεύονται οι νέοι πολιτικοί στις δημοκρατικές αρχές και αξίες στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία. Είπε επίσης ότι θα ασχοληθεί με τη Σοσιαλιστική Διεθνή ως πρόεδρος και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος. Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, ο κανακάρης της Μάργκαρετ δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και τι προκάλεσε στην Πατρίδα ΜΑΣ... Βρε κακομοίρη, το πρόβλημα με σένα δεν ήταν αν χόρευες ζεϊμπέκικο ή έκανες γυμναστική και κανό... Αλλά το ξεπούλημα της χώρας, το οποίο ξεκίνησες απο την εποχή που ήσουν υπουργός εξωτερικών! Άντε τράβα στην πραγματική πατρίδα σου (αν ξέρεις ποια είναι, αφού σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις σου είσαι κατά 25% Έλληνας, άρα τρέχα γύρευε τι είναι το λοιπό 75%!) να στήσεις και ακαδημίες δημοκρατίας και ακαδημίες ποδοσφαίρου!

3 σχόλια

  1. Ανωμαλο τελειως!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μάθημα πλιατσικολογίας οι μαθητές θα διδάσκονται πως μπορείς με τα χέρια δεμένα πισθάγγωνα να ληστεύεις λίθιους οπαδούς και βόδια ψηφοφόρους. Στο μάθημα εξωτερικών και άμυνας πως να στήνουν καλύτερα την έδρα τους για κολονοσκόπηση από την τρόϊκα. Στο μάθημα υγείας και πρόνοιας πως να ξεκάνουν τους ανθρώπους ώστε να περισέψουν περισσότερα χρήματα για τους τραπεζίτες και τους φοροκλέφτες. Τέλος στο μάθημα απονομής δικαίου και καταπολέμησης της διαφθοράς θα διδάσκει κάποιος Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΕΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ;ΘΑ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ;ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΠ ΘΑ ΒΓΑΛΗ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.