Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΔΡΑΠΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΞΑΝΘΗΣ

Μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο μετακίνησής του από την Ξάνθη στην Αθήνα, ενώ επάνω του βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσόν περίπου 6.500 ευρώ   ...

Μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο μετακίνησής του από την Ξάνθη στην Αθήνα, ενώ επάνω του βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσόν περίπου 6.500 ευρώ
 
Ύστερα από ενδελεχείς αστυνομικές έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης εντόπισαν και συνέλαβαν στην Π. Χρύσα της Ξάνθης, τον 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλγερίας, ο οποίος είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος, το απόγευμα της 25-2-2012, απέδρασε, από χώρο κράτησης του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, μαζί με άλλους δύο αλλοδαπούς, που κρατούνταν προκειμένου να απελαθούν στη χώρα τους. Οι άλλοι δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 26-2-2012, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Μυγδονίας, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης (σχετικό το από 29-2-2012 Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης).

Ωστόσο ο 3ος αποδράσας αλλοδαπός, συνελήφθηκε στη Π. Χρύσα όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον «έκρυβαν» οι Ιμάμηδες και μάλιστα υπήρχε και σχέδιο μετακίνησής του από την Ξάνθη στην Αθήνα, ενώ επάνω του βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσόν περίπου 6.500 Ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.