Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΟΥΡΔΙΣΣΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΣΕΣ ΤΟΥ ΠΚΚ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Δεκαπέντε γυναίκες, μέλη του ΡΚΚ σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με το τουρκικό υπ...

Δεκαπέντε γυναίκες, μέλη του ΡΚΚ σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Μπιτλίς, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Στις συγκρούσεις αυτές σκοτώθηκε επίσης ένας Τούρκος εθνοφύλακας της τοπικής εθνοφυλακής και τρεις τραυματίσθηκαν.

Αν και οι Τούρκοι αναφέρουν ότι οι δεκαπέντε γυναίκες ήταν «αντάρτισσες του ΡΚΚ», η πληροφορία αυτή ελέγχεται, καθώς οι Τούρκοι δεν συνηθίζουν τις διακρίσεις μεταξύ μάχιμων και άμαχων. Έχουν άλλωστε παράδοση αιώνων στις σφαγές αμάχων… defence-point.gr

1 σχόλιο

  1. Τιποτα αθωες γυναικες απο κανενα χωριο της ανατολης θα ηταν που πηγαν στο ποταμι να πλυνουν τα χαλιά τους , θα τις καθαρισαν τις κακομοιρες και για να μη γινουν ρομπα και δημιουργηθουν και ταραχες ειπαν οτι ηταν ανταρτισες .
    Μην τους πιστευετε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.