Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ" Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Είναι γνωστή η αγάπη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τον αθλητισμό. Όπως είναι γνωστό πως ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκοντα...

Είναι γνωστή η αγάπη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τον αθλητισμό. Όπως είναι γνωστό πως ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στην Ελλάδα.

Στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» ο τέως
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το γεγονός ότι χθες ο τέως βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα Ολυμπιακού-Μέταλιστ.
Και όχι μόνο παρακολούθησε από τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» το παιχνίδι αλλά πανηγύρισε και όρθιος το γκολ της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: gossip-tv.gr
----------------------------------------------

4 σχόλια

  1. ΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΑ Ρώμη 1960: Χρυσό ιστιοπλοΐας. Όμως, το όνομά του δεν αναγράφεται στην στήλη των ολυμπιονικών στο Καλλιμάρμαρο! Τέτοιος μικρόψυχος και κακομοίρης λαός, αν και την ευθύνη δεν την φέρει ο απλός Έλληνας πολίτης, αλλά οι αλήτες οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai ti mas to lete re pedia,plaka kanete.tous idame kai autous tous prodotarous.me autous teliosame parteto habari.ti malakies dimosievete...panigirise k orthios...kai ti na kanoume tora diladi..na klapsoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ17 Μαρτίου 2012 στις 8:22 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΚΑ-Β-ΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο "ΦΑΚΕΛΟΣ"!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.