Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση των δύο κυκλωμάτων που εξαρθρώθηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένων δράσεων της αστυνομίας σ...

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση των δύο κυκλωμάτων που εξαρθρώθηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένων δράσεων της αστυνομίας σε Αττική και Στερεά Ελλάδα.

Προς το παρόν η αστυνομία στην Αττική έχει προβεί σε εννέα συλλήψεις, ενώ αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για τουλάχιστον 9 επιπλέον άτομα. Πρόκειται για Ρομά, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται στη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Πέραμο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυμάτισαν αστυνομικό και τρεις πολίτες με καλάσνικοφ. Η δράση τους, πλούσια, καθώς εμπλέκονται και σε κλοπές χρημάτων από ΑΤΜ. Ειδικότερα, οι ίδιοι φέρονται να ευθύνονται για το «ξήλωμα» του ΑΤΜ στο Θριάσιο τον περασμένο Νοέμβριο. Ορισμένοι εκ των συλληφθέντων έχουν ήδη ομολογήσει τις πράξεις τους.

Όσον αφορά για το κύκλωμα της Στερεάς Ελλάδας, ο εγκέφαλός του καθώς και μέλη του, διέμεναν σε πλούσιες περιοχές των Βορείων Προαστίων, και είχαν «ρημάξει» σπίτια στα παράλια περιοχών όπως Βοιωτία, Εύβοια και Αττική. Ο εγκέφαλος κατάγεται από την Αλβανία, καθώς και άλλοι δύο συνεργοί του που αναζητούνται, οι οποίοι το τελευταίο τετράμηνο είχαν προχωρήσει σε 15 τουλάχιστον εισβολές και ληστείες σε σπίτια. Στο σπίτι του «εγκεφάλου» της σπείρας, βρέθηκε και η τεράστια ποσότητα χασίς.

Η ίδια οργάνωση φέρεται να εμπλέκεται και στην αιματηρή ληστεία της 22ας Ιανουαρίου σε μονοκατοικία στην παραλία Αυλίδος, κατά την οποία σκότωσαν έναν 68χρονο, φιλοξενούμενο στο σπίτι, ο οποίος είχε αντιληφθεί την παρουσία τους. zougla.gr

1 σχόλιο

  1. Mipws gia leisteies meta fonou tha eprepe na epanelthei i thanatiki katadiki; mipws kai Hsihasoume ligo apo auta ta antrwpomorfa ktini pou nomizoun oti i partrida mas einai xefrago ampeli;. Fusika enow kai tous dikous mas eglimaties.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.