Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ! ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον ο Λαϊκός Ορθοδοξος Συναγερμός και η Χρυσή Αυγή, όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές και το κόμμα του ...

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον ο Λαϊκός Ορθοδοξος Συναγερμός και η Χρυσή Αυγή, όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές και το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά στη Βουλή! Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης που αποκάλεσε, μιλώντας στη ΝΕΤ, «μόρφωμα» τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας ότι «είναι πρώτα Γερμανοί πατριώτες και μετά Ελληνες πατριώτες». Η Χρυσή Αυγή σήκωσε το γάντι και απάντησε σήμερα: «Οσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του. «Το σοκ που έχει υποστεί όμως από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής -αυτός και ολόκληρο το σύστημα της προδοσίας που τον ανέδειξε- τον έκανε να ξεπεράσει κάθε όριο» υποστηρίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Σε άλλο σημείο το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής επισημαίνει: "Ας κλαψουρίζει όσο θέλει στην κρατική τηλεόραση ο αποτυχημένος κονφερασιέ. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και πολύ σύντομα θα μιλάμε με διαφορετικούς όρους, με όλους αυτούς που πρόδωσαν συνειδητά την Πατρίδα"
 parapolitika.gr

4 σχόλια

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Κ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ Κ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΛΟΤΡΙΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afto mas eleipe...
    Anti gia sispirosi, sinexizoume tin diaspasi.
    Gelia sto PASOK & ND andi gia fobo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί έγινε Τουμπο-Καρατζαφέρη; νόμιζες πως ο λαός θα ξεχνούσε έτσι εύκολα το μνημονιακό ΛΑΟΣ; κάνεις μεγάλο λάθος!Πήγαινε τώρα παρέα με την Ντορούλα στον ΓΑΠ μπας και σας βολέψει στο κόμμα του. Ψήφους ψάχνει ο άμοιρος...βοηθήστε τον και πάλι !!!

    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γελια αντι για φοβο;;;συσπειρωση;;Σε ποιο κοσμο ζεις;;οχι φιλε η ΧΑ συσπειρωση με αυτος που προδοσαν την πατριδα και ειπαν ναι στην υπουδουλωση του μνημονιου δεν κανει.Ξεκαθαρα πραματα στο χωρο της ενεργου πολιτικης υπαρχουν δυο μεριες η Χρυση Αυγη και οι το Καθεστως με τ παραγωγα του,διαλεγεις και παιρνεις.Τα φρουφρου και τα αρωματα με τις συσπειρωσεις σας τα χαριζουμαι.Οσο για τα γελια πιστευω να ξες το πολυ γνωστο γνωμικο...γελαει καλυτερα οποις γελαει τελευταιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.