Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!! ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ...

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!! Την εμπλοκή τουλάχιστον 3...

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!

Την εμπλοκή τουλάχιστον 300 προσώπων ακόμη στην μεγάλη υπόθεση απάτης, απιστίας, κατάχρησης και «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας, διερευνά τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σήμερα, Παρασκευή, του αρχηγείου της ΕΛΑΣ η Οικονομική Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη και την αναζήτηση επτά ατόμων: πέντε γυναικών πρώην και νυν υψηλόβαθμων υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας και των συζύγων δύο εξ αυτών.

Ωστόσο ερευνάται ο ρόλος και η συμμετοχή στην απάτη άλλων 300 ιδιωτών, οι οποίοι εμφανίζονται να εισπράττουν τεράστια ποσά για παθήσεις, νοσηλείες και θεραπείες που ουδέποτε είχαν ακολουθήσει.

Το οργανωμένο κύκλωμα δρούσε από το έτος 2003 και η ζημιά που προκάλεσε στο ΙΚΑ εκτιμάται μέχρι στιγμής ότι ξεπερνά κατά πολύ τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Υπολογίζεται ωστόσο ότι το ύψος της απάτης ίσως υπερβεί τελικά και τα 50 εκατ. ευρώ.

ΣΟΚ;;;  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ! ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

------------------------------  

1 σχόλιο

  1. Στόχε, αν σ' ενδιφέρουν σχόλια η κομπίνες, ζήτησε απ΄το υπουργείο οικονομικών της Ελλάδας κατάσταση ονομάτων από δασκάλους που από το 1981 και μέχρι σήμερα πέρνουν νοσίλια. Νοσίλια είναι η διπλο-πληρωμή σε όποια ιατρική παρέμβαση του "ασθενούς". Η π΄ρωτη γίνεται από την ασφάλεια του ενδιαφερομένου κι ύστερα αυτός υπέβαλε τα δικαιολογητικά ότι αρρώστησε η έκαμε μια εγχείρηση στην Ελλάδα κι αυτή, με τη σειρά της έστελνε όλα τα χρήματα στο δικαιούχο. Γράψαμε, κατ'επανάλειψη σε παροικιακές εφημερίδες, αλλά κανένας δεν ενδαφέρθηκε. Ήταν, βλέπεις πολλοί στο κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.